Fotbal
Transfers

Răsturnare de situație în cazul lui Jadon Sancho! Cât este Manchester United dispusă să ofere

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jadon Sancho este cotat la peste 100 de milioane de euro de Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/06/2020 la 17:27

Manchester United nu este dispusă să plătească mai mult de 50 de milioane de lire sterline pentru Jadon Sancho, conform informațiilor Sky Sports.

Englezul de 20 de ani își dorește să revină în Premier League însă Borussia Dortmund și Manchester United nu se înțeleg privind prețul său. Clubul din Bundesliga cere peste 100 de milioane de euro pentru jucătorul pe care l-au achiziționat de la Manchester City pentru 10 milioane de euro în august 2017.

United rămâne favorită pentru a ajunge la un acord însă oficialii de pe Old Trafford consideră că suma cerută de Dortmund nu ia în considerare consecințele pandemiei de coronavirus și doresc ca germanii să coboare semnificativ prețul.

Transfers

Manchester United, la un pas să aducă unul dintre cei mai promițători tineri din Serie A

ACUM 21 ORE

United nu a făcut până acum o ofertă oficială pentru Sancho, cel care a marcat de 17 ori în acest sezon din Bundesliga și a reușit 16 assisturi. Dortmund a informat bursa din Germania luni că jucarea meciurilor cu porțile închise va aduce pierderi de peste 40 de milioane de euro.

Totuși, Manchester United va fi încurajată de faptul că cifrele finale ale lui Dortmund vor fi influențate masiv de fereastra de transferuri care se va deschide luna viitoare.

Se pare că un rol cheie îl va juca puștiul celor de la Birmingham CIty, Jude Bellingham. Mijlocașul care a împlinit 17 ani luni are de ales între Manchester United și Dortmund în următoarele săptămâni. Astfel, crește posibilitatea ca cele două cluburi să cadă la un acord - Bellingam la Dortmund, Sancho pe Old Trafford.

Transfers

Cei doi jucători la care este dispusă să renunțe Juventus pentru Jorginho

09/07/2020 LA 15:48
Transfers

Dortmund și Leipzig se luptă pentru un jucător de la Norwich! Ce sumă cere clubul englez

09/07/2020 LA 14:11
Subiecte asemănătoare
FotbalTransfers
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol