Despre mijlocașul din Ghana, care are o clauză de reziliere de 45 de milioane de lire în contractul său actual, s-a scris de mai multe ori că ar putea ajunge pe Emirates în această vară.
Partey a lipsit doar în trei meciuri din La Liga din acest sezon și poate juca atât ca fundaș dreapta dar și ca mijlocaș de bandă. Acea versatilitate îl atrage cu siguranță pe Arteta, care dorește să înceapă o reconstrucție serioasă în această vară la Londra.
The Athletic a informat că tunarii și-au intensificat eforturile de a-l aduce pe Partey, însă Arsenal vrea ca suma de transfer să fie una mai mică decât clauza de reziliere. Partey dorește să meargă pe Emirates și speră ca Arsenal să ajungă la un acord cu Atletico.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Thomas Partey s-ar potrivi la Arsenal

Fostul fundaș al lui Tottenham, Kieran Trippier, consideră că Partey s-ar potrivi la Arsenal.
”Îl mai văzusem jucând pentru Atletico dar nu-mi dădeam seama cât de bun este de fapt. Este incredibil, condiția sa fizică, cum reușește să rupă jocul. Din puncft de vedere tehnic, are de toate”, a declarat Trippier.
Comparându-l pe Partey cu fostul său coleg de la Spurs, Mousa Dembele, Trippier a afirmat: ”Este unul dintre cei mai buni mijlocași cu care am jucat vreodată, dar Mousa este Mouse, este pe altă planetă”.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42