Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal vrea să transfere de la Atletico Madrid. Mijlocașul dorit neapărat de Arteta

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/07/2020 la 10:50 GMT+3

Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, este interesat de Thomas Partey de la Atletico Madrid, însă șefii tunarilor rămân fermi privind valoarea mijlocașului.

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Despre mijlocașul din Ghana, care are o clauză de reziliere de 45 de milioane de lire în contractul său actual, s-a scris de mai multe ori că ar putea ajunge pe Emirates în această vară.
Partey a lipsit doar în trei meciuri din La Liga din acest sezon și poate juca atât ca fundaș dreapta dar și ca mijlocaș de bandă. Acea versatilitate îl atrage cu siguranță pe Arteta, care dorește să înceapă o reconstrucție serioasă în această vară la Londra.
The Athletic a informat că tunarii și-au intensificat eforturile de a-l aduce pe Partey, însă Arsenal vrea ca suma de transfer să fie una mai mică decât clauza de reziliere. Partey dorește să meargă pe Emirates și speră ca Arsenal să ajungă la un acord cu Atletico.

Thomas Partey s-ar potrivi la Arsenal

Fostul fundaș al lui Tottenham, Kieran Trippier, consideră că Partey s-ar potrivi la Arsenal.
”Îl mai văzusem jucând pentru Atletico dar nu-mi dădeam seama cât de bun este de fapt. Este incredibil, condiția sa fizică, cum reușește să rupă jocul. Din puncft de vedere tehnic, are de toate”, a declarat Trippier.
Comparându-l pe Partey cu fostul său coleg de la Spurs, Mousa Dembele, Trippier a afirmat: ”Este unul dintre cei mai buni mijlocași cu care am jucat vreodată, dar Mousa este Mouse, este pe altă planetă”.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo