Francezul în vârstă de 23 de ani a fost adus de Tottenham de la Lyon în vara lui 2019 pentru 62 de milioane de euro, la care se vor adăuga încă 10 milioane pentru bonusurile de performanță. Ndombele a avut probleme de adaptare în primul sezon în capitala Angliei, dar în această stagiune a devenit titular incontestabil în echipa lui Mourinho.

Ndombele a fost dorit și în trecut de Barcelona

Presa internațională a speculat faptul că jucătorul lui Tottenham a fost dorit și vara trecută de către catalani, iar transferul său încă se poate materializa. Totuși, în cadrul podcast-ului “Here We Go”, Fabrizio Romano a dezvăluit că mutarea nu poate avea loc decât la sfârșitul stagiunii actuale și că Ndombele nu va părăsi Premier League în perioada de transferuri din ianuarie.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
“Barcelona plănuiește să lanseze oferta oficială abia vara viitoare. În perspectiva următoarei perioade de marcato, fanii lui Tottenham pot fi siguri că Ndombele nu va părasi echipa antrenată de Mourinho.”, a spus jurnalistul italian.
Totuși, rămâne de văzut dacă Tottenham va fi interesată să renunțe la serviciile mijlocașului francez, care mai are contract cu trupa londoneză pâna în 2025.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42