Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona vrea să îi ”fure” un jucător de bază lui Mourinho. Oferta pregătită de catalani

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/11/2020 la 18:18 GMT+2

FC Barcelona pregătește vara viitoare o ofertă pentru mijlocașul lui Tottenham, Tanguy Ndombele, relatează Fabrizio Romano.

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Francezul în vârstă de 23 de ani a fost adus de Tottenham de la Lyon în vara lui 2019 pentru 62 de milioane de euro, la care se vor adăuga încă 10 milioane pentru bonusurile de performanță. Ndombele a avut probleme de adaptare în primul sezon în capitala Angliei, dar în această stagiune a devenit titular incontestabil în echipa lui Mourinho.

Ndombele a fost dorit și în trecut de Barcelona

Presa internațională a speculat faptul că jucătorul lui Tottenham a fost dorit și vara trecută de către catalani, iar transferul său încă se poate materializa. Totuși, în cadrul podcast-ului “Here We Go”, Fabrizio Romano a dezvăluit că mutarea nu poate avea loc decât la sfârșitul stagiunii actuale și că Ndombele nu va părăsi Premier League în perioada de transferuri din ianuarie.
“Barcelona plănuiește să lanseze oferta oficială abia vara viitoare. În perspectiva următoarei perioade de marcato, fanii lui Tottenham pot fi siguri că Ndombele nu va părasi echipa antrenată de Mourinho.”, a spus jurnalistul italian.
Totuși, rămâne de văzut dacă Tottenham va fi interesată să renunțe la serviciile mijlocașului francez, care mai are contract cu trupa londoneză pâna în 2025.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo