”Este adevărat că noi căutăm pe cineva care să ne ajute în apărare. Eric Garcia este un jucător grozav, născut în Barcelona, care iubește clubul. Dar transferul lui depinde de piață. Ideea clubului este de a construi o echipă tânără alături de jucători experimentați. Eric se potrivește”, a declarat el.

Barcelona trebuie să scape de Umtiti și Todibo

Dacă Barcelona poate să îi vândă pe Samuel Umtiti și Jean-Clair Todibo, clubul îl va transfera pe Garcia vara aceasta. Dacă nu, jucătorul nu a semnat un nou contract cu City astfel că el poate ajunge pe Camp Nou gratis în 2021.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Planes a vorbit despre acest subiect la prezentarea lui Miralem Pjanic, cel care a declarat că era convins că va juca alături de Messi, deși argentinianul a fost mai aproape ca niciodată să părăsească Barcelona.
Pjanic a declarat: ”Nu pot să mi-l imaginez pe Messi cu alt tricou pe el. Mă gândeam că e imposibil să nu se rezolve lucrurile. Dorința mea este să joc cu el. Am fost norocos să joc cu alți mari jucători precum Cristiano Ronaldo sau Francesco Totti”.
”Istoria lui Messi la club este incredibilă. Este un mare campion, cred că aici este casa lui. E cel mai bun jucător din istorie. Și voi încerca să câștig trofee alături de el”, a completat Pjanic.
Pjanic, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu Barcelona și va purta tricoul cu numărul 8, cel care a aparținut în trecut legendarului Andres Iniesta.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42