Silva a anunțat deja că va părăsi campioana Franței după încheierea sezonului din Champions League, după opt ani petrecuți la Paris. Arsenal va încerca să îl aducă pe brazilian și să le ia fața astfel mai multor cluburi printre care Tottenham și Everton. Brazilianul de 35 de ani va fi liber de contract și va sosi pe gratis.
Presa din Franța a informat că Mikel Arteta a discutat deja cu Thiago Silva privind un posibil transfer în timp ce David Luiz va fi folosit ca intermediar pentru a încerca să-l convingă pe Silva să aleagă Arsenal.
Telegraph a informat anterior că Silva își dorește să aajungă în Premier League și este dispus să accepte o reducere de salariu pentru a merge în Anglia. Despre Silva s-a scris că ar putea merge și înapoi în țara sa natală la Fluminense, dar această posibilitate pare improbabilă în acest moment. ”Toată lumea știe cât de mult țin la Fuminense, dar încă mai am obiective de atins în Europa”, a declarat Silva.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
La Arsenal va sosi în această vară William Saliba (19 ani) de la Saint-Etienne, cel achiziționat vara trecută dar care a mai rămas un sezon sub formă de împrumut în Franța. El ar beneficia de un partener cu mai multă experiență în defensiva tunarilor.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42