OGC Nice a anunțat transferul fundașului născut la Viena, în Austria, pe site-ul oficial al clubului, unde a informat că a fost efectuată deja vizita medicală.
”OGC Nice este încântată că a adus un jucător promițător pe care îl urmărim de mai multe sezoane. Clubul va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Flavius să-și dezvolte calitățile și potențialul la maximum”, este precizat în comunicat.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Cine este Flavius Daniliuc

Părinții lui Flavius sunt români originari din Suceava, însă el s-a născut la Viena, capitala Austriei. Acolo a captat atenția scouterilor celor de la Rapid Viena pentru ca apoi să ajungă la Real Madrid. Nu a dorit să continue în Spania așa că a ales academia lui Bayern Munchen, unde a evoluat atât ca mijlocaș central dar și ca fundaș central. El este cetățean austriac.
Daniliuc a reprezentat deja Austria la tineret la nivelurile U15-U19 și are în palmares 26 de selecții.
Deși el este eligibil și pentru România câtă vreme nu a îmbrăcat niciodată tricoul de senior al Austriei, tatăl său a fost ferm în acest sens: „Nu va juca niciodată pentru România atâta vreme cât nu se va rezolva problema mafiei din fotbalul de acasă", a declarat Marius, tatăl lui Flavius, în 2014, pentru Gazeta Sporturilor.
„Exclus! Și avem mai multe motive temeinice pentru ca Flavius să nu îmbrace tricoul României doar pentru că mama și tata provin de acolo. Am discutat deseori cu părinții lui Nicușor Craiu, fostul coleg al lui Flavius la Real Madrid. Puștiul a avut experiențe negative la lotul U17, se plângeau de terenuri, de condiții și de mentalitate, pentru că în România ai impresia imediat că ești Ronaldo dacă dai o pasă bună sau tragi bine cu stângul. Iar în țară încă se apelează la șpagă și la alte nereguli. Nu suntem învățați cu așa ceva", a afirmat tot el după șase ani, pentru Gazeta.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42