Conform informațiilor jurnalistului italian specializat pe transferuri, Fabrizio Romano, Inter se află în discuții avansate pentru a-l aduce pe Giuseppe Meazza pe Achraf Hakimi, împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund. El vrea să părăsească gruparea din capitala Spaniei pentru a fi titular.
Inter a contactat Real Madrid iar jucătorul se află deja în discuții cu jucătorul. Hakimi a devenit principala țintă în acest moment pentru Antonio Conte, cel care încearcă să continue munca de reconstrucție la Milano după ce șansele Interului la titlu în acest sezon s-au evaporat practic după egalul, 3-3, cu Sassuolo.

Hakimi vrea să plece de la Real Madrid

Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Presa spaniolă a informat și ea că Hakimi este hotărât în proporție de 90% să părăsească Real Madrid. Spaniolii au informat că el a primit oferte și de la Manchester City și Bayern Munchen, însă în acest moment Hakimi ar prefera să ajungă pe Giuseppe Meazza.
El este încântat de ideea de a evolua pentru Inter și sub comanda lui Antonio Conte. În acest sezon, marocanul născut în Spania, a jucat în 44 de meciuri în toate competițiile. Fundașul a înscris nouă goluri și a reușit 10 assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42