Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus a ajuns la un acord cu Barcelona pentru a-l cumpăra pe Arthur

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/06/2020 la 18:25 GMT+3

Conform informațiilor Sky Sports, Juventus a ajuns la un acord cu Barcelona pentru a-l transfera pe mijlocașul brazilian Arthur. Italienii urmează să plătească 80 de milioane de euro.

Maurizio Sarri vrea să îl aducă la Torino pe Arthur

Credit imagine: Getty Images

Deși mijlocașul brazilian le-a transmis luna trecută ambelor cluburi că nu dorește să plece de la Barcelona, italienii încă speră că îl pot convinge. Sky Sports a informat că Maurizio Sarri dorește să își reconstruiască mijlocul în jurul lui Arthur, exact cum a făcut cu Jorginho la Napoli și Chelsea. Anterior, s-a scris că însuși Jorginho ar putea ajunge la Torino în această vară.
Juventus, în încercarea de a-l convinge, i-au oferit lui Arthur un salariu mai mare decât ce câștigă în prezent la Barcelona. Oferta ar fi în jur de cinci milioane de euro pe an. Arthur va juca, cel mai probabil, pentru Barcelona în această seară împotriva lui Athletic Bilbao iar dorința sa este să rămână pe Camp Nou pentru a se lupta pentru un loc de titular.
Cele două cluburi vor să încheie transferul până pe 30 iunie, însă directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paritici, a negat acest lucru. El a recunoscut public însă că mai este nevoie ca jucătorul să fie convins.

Barcelona este și ea interesată de Pjanic de la Juventus

Englezii scriu că și Barcelona este interesată, la rândul ei, de un jucător de la italieni. Este vorba de Miralem Pjanic, un fotbalist care nu pare să fie pe gustul lui Sarri. Negocierile între cele două cluburi continuă.
Sky Italia informează că Juventus l-a evaluat pe jucătorul de 30 de ani la 70 de milioane de euro însă Barcelona consideră că prețul ar trebui să fie unul mult mai scăzut. Catalanii au nevoie să vândă serios în această vară dacă vor să aducă jucători valoroși.
Mai mulți jucători sunt de vânzare așadar, precum: Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti și Nelson Semedo.
Premier League programul transmisiunilor
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo