Deși mijlocașul brazilian le-a transmis luna trecută ambelor cluburi că nu dorește să plece de la Barcelona, italienii încă speră că îl pot convinge. Sky Sports a informat că Maurizio Sarri dorește să își reconstruiască mijlocul în jurul lui Arthur, exact cum a făcut cu Jorginho la Napoli și Chelsea. Anterior, s-a scris că însuși Jorginho ar putea ajunge la Torino în această vară.
Juventus, în încercarea de a-l convinge, i-au oferit lui Arthur un salariu mai mare decât ce câștigă în prezent la Barcelona. Oferta ar fi în jur de cinci milioane de euro pe an. Arthur va juca, cel mai probabil, pentru Barcelona în această seară împotriva lui Athletic Bilbao iar dorința sa este să rămână pe Camp Nou pentru a se lupta pentru un loc de titular.
Cele două cluburi vor să încheie transferul până pe 30 iunie, însă directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paritici, a negat acest lucru. El a recunoscut public însă că mai este nevoie ca jucătorul să fie convins.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Barcelona este și ea interesată de Pjanic de la Juventus

Englezii scriu că și Barcelona este interesată, la rândul ei, de un jucător de la italieni. Este vorba de Miralem Pjanic, un fotbalist care nu pare să fie pe gustul lui Sarri. Negocierile între cele două cluburi continuă.
Sky Italia informează că Juventus l-a evaluat pe jucătorul de 30 de ani la 70 de milioane de euro însă Barcelona consideră că prețul ar trebui să fie unul mult mai scăzut. Catalanii au nevoie să vândă serios în această vară dacă vor să aducă jucători valoroși.
Mai mulți jucători sunt de vânzare așadar, precum: Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti și Nelson Semedo.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42