Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus se află în negocieri cu un jucător dorit de Manchester United și Borussia Dortmund

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/07/2020 la 11:57 GMT+3

Juventus și-a intensificat eforturile de a-l aduce pe Ferran Torres de la Valencia iar oficialii italieni se află deja în discuții cu reprezentanții jucătorului, conform presei din Spania.

Juventus Turin jubelt über den Auswärtssieg bei CFC Genua

Credit imagine: Getty Images

Torres are o clauză de reziliere de peste 90 de milioane de euro iar cluburi precum Manchester United și Borussia Dortmund sunt și ele interesate. Juventus pare să fie favorită în acest moment însă, postul de radio spaniol Onda Cero susținând că discuțiile dintre cele două părți au intrat într-o fază ”intensă”.
Contractul lui Torres la Valencia este valabil până în 2021 așa că spaniolii știu că dacă nu reușesc să-l convingă să prelungească, atunci vor fi nevoiți să-l vândă în această vară pentru a evita să-l piardă pe gratis peste un an.

Ferran Torres vrea să plece de la Valencia

Despre Torres s-a scris că ar fi dorit de multe cluburi importante din Europa iar el își dorește să plece în condițiile în care Valencia va rata cel mai probabil cupele europene sezonul viitor.
Valencia l-a dat afară pe antrenorul Albert Celades luni noaptea după doar două victorii în 13 meciuri iar fostul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, este în acest moment favorit să preia postul.
În acest sezon, Torres a marcat șase goluri și a reușit șapte assisturi în 40 de meciuri, însă nu a fost destul pentru ca Valencia să se claseze mai mult de locul opt. Încă este posibil un loc de cupă europeană, însă ”liliecii” trebuie să treacă de cluburi precum Real Sociedad, Villareal sau Getafe.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo