Torres are o clauză de reziliere de peste 90 de milioane de euro iar cluburi precum Manchester United și Borussia Dortmund sunt și ele interesate. Juventus pare să fie favorită în acest moment însă, postul de radio spaniol Onda Cero susținând că discuțiile dintre cele două părți au intrat într-o fază ”intensă”.
Contractul lui Torres la Valencia este valabil până în 2021 așa că spaniolii știu că dacă nu reușesc să-l convingă să prelungească, atunci vor fi nevoiți să-l vândă în această vară pentru a evita să-l piardă pe gratis peste un an.

Ferran Torres vrea să plece de la Valencia

Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Despre Torres s-a scris că ar fi dorit de multe cluburi importante din Europa iar el își dorește să plece în condițiile în care Valencia va rata cel mai probabil cupele europene sezonul viitor.
Valencia l-a dat afară pe antrenorul Albert Celades luni noaptea după doar două victorii în 13 meciuri iar fostul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, este în acest moment favorit să preia postul.
În acest sezon, Torres a marcat șase goluri și a reușit șapte assisturi în 40 de meciuri, însă nu a fost destul pentru ca Valencia să se claseze mai mult de locul opt. Încă este posibil un loc de cupă europeană, însă ”liliecii” trebuie să treacă de cluburi precum Real Sociedad, Villareal sau Getafe.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42