Diavolii roșii sunt ”foarte aproape” de a ajunge la suma cerută de Fiorentina pentru italian, informează Corriere Fiorentino. Chiesa a marcat șapte goluri și a reușit cinci assisturi în acest sezon iar valoarea sa a ajuns până la 60 de milioane de lire.
Presa locală informează însă că United va trebui să fie ”foarte convingătoare” pentru a-l aduce pe italien pe Old Trafford. Diavolii sunt favoriți să-l aducă pe jucătorul de 22 de ani, însă nu va fi ușor.
Corriere Fiorentino a informat că atât Chiesa cât și tatăl său au spus foarte clar anterior că nu doresc nu transfer în străinătate. Astfel, Solskjaer va trebui să depună eforturi considerabile pentru a-l aduce pe italian pe Old Trafford. De asemenea și Newcastle este interesată de italian și ar putea avea șanse reale să-l achiziționeze dacă clubul chiar va fi vândut în cele din urmă către guvernul saudit.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Italianul a jucat toată viața la Fiorentina și a ajuns la academia clubului în 2007 pentru ca nouă ani mai târziu să debuteze la prima echipă. Chiesa a înscris 29 de goluri în peste 140 de meciuri pentru Fiorentina și a ajuns și la naționala Italiei.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42