Conform surselor The Athletic, Borussia Dortmund a ajuns la un acord cu Birmingham pentru o sumă de transfer dar și cu jucătorul de 16 ani, privind viitorul său salariu. Mai multe surse informează că Dortmund este principala favorită pentru a-l aduce pe Bellingham. Tatăl adolescentului, Mark Bellingham, dorește ca fiul său să ajungă în Germania.
Totuși, United nu trebuie scoasă din discuție. Vicepreședintele Ed Woodward și directorul de dezvoltare Matt Judge lucrează deja pentru a veni cu o contraofertă considerabilă pentru Bellingham.
https://i.eurosport.com/2020/01/06/2747906.jpg
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Birmingham este deschisă ideii de a-l vinde pe Bellingham pentru a micșora presiunea financiară după ce clubul a fost depunctat cu nouă puncte sezonul trecut pentru că a încălcat regulile privind sustenabilitatea și profitabilitatea. Birmingham dorește în jur de 30 de milioane de euro pentru Bellingham iar Dortmund este dispusă să ofere această sumă.
O sursă The Athletic a declarat: ”Un club ar putea plăti și 60 de milioane de euro pentru el și ar fi o afacere bună. Mulți cred că va valora în jur de 100 de milioane în viitor”.
Conform regulilor actuale, Bellingham va semna primul său contract de profesionist când va împlini 17 ani pe 29 iunie. Astfel, dacă el va părăsi clubul până la acea vârstă, compensația primită de Birmingham ar putea fi mult mai mică decât suma de transfer cerută. În astfel de cazuri, sumele pot fi chiar și în jur de 200.000 de euro. Manchester City a primit opt milioane de euro pentru Jadon Sancho când avea 17 doar pentru că Dortmund și City au ajuns la un acord. Englezul valoarează acum de 10 ori mai mult.
Familia lui Bellingham este recunoscătoare clubului pentru că l-a susținut pe Jude și vrea să se asigure că Birmingham va primi o sumă corectă pentru adolescent, însă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42