Potrivit Mundo Deportivo, Liverpool plănuiește să dea lovitura în această vară și să-l aducă pe Kylian Mbappe pe Anfield. Clubul englez pregătește o ofertă de 220 de milioane de euro pentru starul francez.
Cormoranii nu sunt siguri de viitorul pe termen lung al lui Sadio Mane, cel care are un contract până în 2023 însă a refuzat toate propunerile de prelungire de până acum. Acest lucru îl nemulțumește profund pe Jurgen Klopp, germanul dorind neapărat ca Mane să rămână și în viitor pe Anfield. Recent însă presa din Franța a informat că Jurgen Klopp chiar a stat de vorbă cu agenții lui Mbappe pentru a-i afla intențiile francezului.
Deocamdată, Real Madrid este ”ajutată” de faptul că PSG nu dorește să îl piardă pe Mbappe prea curând. Parizienii vor ca el să-și prelungească contractul care expiră în 2022, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă Liverpool va veni cu o ofertă substanțială. Cei de la Real îl monitorizează în continuare pe Mbappe.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Mbappe, impresionat de Liverpool și Jurgen Klopp

Kylian Mbappe s-a arătat impresionat de calitățile tactice ale lui Jurgen Klopp, care a transformat-o pe Liverpool într-o "mașinărie de fotbal".
”Liverpool a fost o adevărată mașinărie de fotbal în sezonul actual din Premier League. Au făcut să pară că este ușor să câștige, însă astfel de performanțe nu apar de nicăieri. Au ajuns atât de puternici datorită muncii depuse și, bineînțeles, datorită unui manager extrem de bun”, a declarat el.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42