Real Madrid și Manchester United sunt printre favoritele să îl cumpere pe Haaland de la Borussia Dortmund iar clauza de reziliere de 74 de milioane de euro a norvegianului părea accesibilă pentru cei doi giganți. Totuși, Bild informează că această clauză va fi valabilă începând cu vara lui 2022.
Haaland a fost subiectul unei lupte pentru semntăura sa când a plecat de la Red Bull Salzburg iar echipa de pe Old Trafford a eșuat în eforturile sale de a-l aduce pe norvegian. De asemenea, Haaland ar fi refuzat și o ofertă a Realului. Cu toate acestea ambele cluburi sunt din nou interesate de serviciile sale.
Dortmund va cere cel mai probabil peste 70 de milioane pentru el, aceasta fiind cota sa de piață în acest moment. Negocierile cel mai probabil s-au concentrat pe clauza sa de reziliere însă informația că aceasta nu va fi activă până în 2022 le-ar putea determina pe cele două cluburi să renunțe la idee, cel puțin deocamdată. Adolescentul norvegian pare mulțumit în acest moment cu ideea că va mai rămâne pentru o perioadă la Dortmund.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42