Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi informații despre transferul lui Camavinga la Real Madrid. Cât au oferit spaniolii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/07/2020 la 10:49 GMT+3

Directorul sportiv al lui Rennes, Florian Maruice, a declarat că echipa din Franța nu vrea să îl vândă pe Eduardo Camavinga, nici măcar pentru 80 de milioane de euro.

Edouardo Camavinga este dorit de Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este interesată de Camavinga după un sezon excelent în Ligue 1 făcut de adolescent, chiar dacă fotbalul s-a oprit în aprilie din cauza pandemiei. Mijlocașul de 17 a stârnit și interesul campioanei Franței, Paris Saint-Germain.
”Nu s-a vorbit despre plecarea lui Camavinga. Nu a existat un interes real. De când am ajuns aici, am spus clar că el va fi inclus în acest proiect. Chiar dacă ar oferi Real Madrid 80 de milioane de euro cum s-a scris, răspunsul este tot nu. Vrem să rămână aici ca să se dezvolte la Rennes”, a declarat Maurice pentru RMC Sport.
”Pentru mine este clar, jucătorul trebuie s facă parte din proiectul noului sezon. Vrem ca el să contiunue aici. Este important pentru el să rămână la Stade Rennes. Este un băiat foarte bun și un jucător excelent”, a continuat el.
”Acestea sunt discuții pe care le vom avea împreună. Din partea noastră, nu vrem să-l lăsăm să plece. Dar trebuie menționat că jucătorul are dorința de a merge în altă parte. L-aș asculta dar în acest moment el are contract cu Rennes și apoi vom vedea cum merg lucrurile în perioada de transferuri”, a precizat Maurice.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo