Real Madrid este interesată de Camavinga după un sezon excelent în Ligue 1 făcut de adolescent, chiar dacă fotbalul s-a oprit în aprilie din cauza pandemiei. Mijlocașul de 17 a stârnit și interesul campioanei Franței, Paris Saint-Germain.
”Nu s-a vorbit despre plecarea lui Camavinga. Nu a existat un interes real. De când am ajuns aici, am spus clar că el va fi inclus în acest proiect. Chiar dacă ar oferi Real Madrid 80 de milioane de euro cum s-a scris, răspunsul este tot nu. Vrem să rămână aici ca să se dezvolte la Rennes”, a declarat Maurice pentru RMC Sport.
”Pentru mine este clar, jucătorul trebuie s facă parte din proiectul noului sezon. Vrem ca el să contiunue aici. Este important pentru el să rămână la Stade Rennes. Este un băiat foarte bun și un jucător excelent”, a continuat el.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
”Acestea sunt discuții pe care le vom avea împreună. Din partea noastră, nu vrem să-l lăsăm să plece. Dar trebuie menționat că jucătorul are dorința de a merge în altă parte. L-aș asculta dar în acest moment el are contract cu Rennes și apoi vom vedea cum merg lucrurile în perioada de transferuri”, a precizat Maurice.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42