Clubul de pe Camp Nou este dispus să ofere celor doi o cale de ieșire din nordul Londrei dar doar dacă Spurs acceptă un acord de tip jucător + bani, conform London Evening Standard.
După ce a fost lovit serios din punct de vedere financiar de pandemia de coronavirus, clubul catalan nu va mai face transferuri pe bani mulți în această vară așa că speră să se poată folosi de jucători pentru a-și asigura câteva achiziții.
Printre cei care sunt în plus la Barcelona în aceste momente se află Phillipe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti și Nelson Semedo.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Evening Standard notează că Jose Mourinho se opune plecării lui Ryan Sessegnon în timp ce conducerea clubului este reticentă să-l lase să plece pe Ndombele. Jucătorii au costat împreună 80 de milioane de lire vara trecută însă niciunul nu s-a impus ca titular în acest sezon.

Ndombele și Sessegnon, un sezon dezamăgitor

Ndombele (65 mil. de lire) a ajuns la Tottenham cu amri speranțe însă a avut un început de carieră dificil la Londra după mai multe accidentări și o schimbare de antrenor în acest sezon. Mourinho nu pare să fie convins de calitățile francezului în acest moment și l-a folosit doar 19 minute de la revenirea fotbalului.
Entuziasmul era același la sosirea lui Sessegnon însă el nu a avut loc nici măcar pe bancă pentru meciul de luni cu Everton, portughezul preferându-l pe jucătorul netestat de 18 ani Dennis Cirkin. În ciuda acestui fapt, Mourinho încă îl vede pe Sessegnon ca fiind opțiunea principală pe termen lung și l-a comparat în trecut cu Ashley Cole.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42