Paris Saint-Germain a avut destul timp pentru a-și face planurile pentru sezonul viitor, însă managerul Thomas Tuchel este de mult hotărât asupra unui lucru. Germanul consideră că Marcus Rashford trebuie să fie principalul obiectiv pe piața de transferuri pentru PSG. Tuchel a fost clar în această privință în discuțiile sale cu conducerea, informează The Independent.
Tuchel consideră că ”Anglia nu își dă seama cât de bun este de fapt Rashford”. Conducerea de pe Old Trafford pune însă mare preț pe Rashford și va fi nevoie de o ofertă substanțială pentru a le atrage atenția. Cu siguranță United vrea peste 100 de milioane de euro, iar Tuchel este dispus să achite această sumă.

Tuchel, îndrăgostit de stilul de joc al lui Rashford

Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Antrenorul celor de la PSG este îndrăgostit de versatiliatea și stilul direct al lui Rashford. Tuchel consideră că disponibilitatea pentru efort precum și altruismul său îl fac un coleg perfect pentru Neymar și Mbappe Rashford ar putea fi și o alternativă pe termen lung pentru Mbappe dacă Real Madrid îl va transfera în cele din urmă pe francez.
Tuchel crede că Rashford poate juca în mai multe poziții la același nivel. Această versatilitate este foarte valoroasă pentru Tuchel pentru că el pune mare preț pe varietate în atacul parizienilor.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42