Olandezul ar fi ajuns, conform presei, la un acord personal cu Real Madrid mai devreme în acest iar prețul său ar fi fost de 50 de milioane de euro. Totuși, având în vedere că pe Santiago Bernabeu au loc renovări în valoare de peste 500 de milioane de euro, la care adăugăm și criza financiară cauzată de pandemie, transferul lui Van de Beek în capitala Spaniei pare acum aproape imposibil.
Mutarea la Real fiind acum implauzibilă, Manchester United ar putea profita pentru a-l achiziționa pe mijlocaș. jurnalistul olandez de la De Telegraaf, Valentijn Driessen, a afirmat: ”Din informațiile mele, Real Madrid își retrage interesul. Șansele ca el să mai ajungă la Real sunt aproape nule”.
”Suma de transfer fusese stabilită. Era vorba de 50 de milioane de euro. De fapt, se ajunsese la un acord în toate aspectele. Mai rămânea de făcut doar vizita medicală”, a precizat el.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Manchester United, noua favorită pentru Donny van de Beek

Astfel, după eșecul mutării la Real Madrid, Donny van de Beek ar putea ajunge în altă parte. Secundul de la Ajax, Ronald de Boer, a recunoscut că l-ar înțelege pe mijlocaș dacă ar pleca. De Boer a afirmat: ”Dacă Real Madrid decid că nu îl vor, l-aș înțelege dacă decide să meargă la Manchester United”.
”Pe de-o parte, înțeleg că Real Madrid ezită. Un alt club s-ar putea gândi că pot interveni, cum ar fi Manchester United”, a continuat el.
Manchester United ar putea profita și oferi clubului olandez în jur de 40 de milioane de euro pentru Van de Beek. Mijlocașul a fost crescut la academia lui Ajax și a debutat la prima echipă în 2015. De atunci a jucat în 175 de meciuri în toate competițiile pentru Ajax.
Sezonul trecut, Van de Beek a fost un element cheie pentru Ajax, care a ajuns în semifinalele UEFA Champions League, el marcând în returul sferturilor de finală împotriva lui Jventus dar și în ambele meciuri cu Tottenham din semifinale.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42