Deși operațiunea Mbappe este descrisă de jurnaliștii spanioli ca fiind ”latentă”, ea se desfășoară în continuare și va intra în modul cel mai intens abia în vara lui 2021. Totuși, următoarele luni vor fi decisive. Conducerea Realului va urmări de aproape toată vara pentru a vedea dacă Mbappe își va prelungi contractul cu PSG. Dacă francezul alege să nu își reînnoiască acordul cu campioana Franței, misiunea madrilenilor devine semnificativ mai ușoară.
Dacă Mbappe își va prelungi înțelegerea însă, el va deveni mult mai scump. Totul va deveni clar pe 23 august atunci când va reîncepe campionatul Franței. Dacă până atunci contractul nu este reînnoit, cel mai probabil nici nu se va mai întâmpla, spre bucuria madrilenilor.

Planul lui Real Madrid pentru aducerea lui Mbappe

Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Exact acesta este planul stabilit de Real Madrid. Ei vor ca Mbappe să nu își prelungească înțelegerea cu PSG, care expiră în acest moment în 2022. Astfel, va fi mult mai ușor să-l aducă pe francez pe Bernabeu în 2021 la un preț rezonabil pentru că parizienii, cu doar un an de contract rămas, nu vor să riște să-l piardă pe gratis 12 luni mai târziu.
Aceeași metodă a fost aplicată pentru a-l aduce pe Hazard pentru 100 de milioane de euro, o sumă sub cota de piață a belgianului la acea vreme, el fiind unul dintre ce mai buni jucători din Premier League. În acest moment, Mbappe a refuzat deja două oferte de prelungire care au fost puse pe masă de PSG.
Însă s-au întâmplat multe lucruri în ultimele luni. Și nu neapărat în favoarea lui Real Madrid. Lipsa lichidiăților va fi pronunțată în această vară iar acest lucru s-ar putea să afecteze și vara lui 2021. De asemenea, există dubii privind și dorința jucătorului iar cei de la PSG vor să profite de acest lucru, conform AS. De altfel, Mbappe a avut cuvinte de laudă importante pentru Liverpool recent.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42