Antrenorul celor de la Real Madrid, Zinedine Zidane este un mare admirator al lui Paul Pogba, cel care a ratat însă mare parte a acestui sezon din cauza mai multor accidentări. Totuși, Real Madrid este în continuare interesată de serviciile campionului mondial și consideră că un schimb de jucători ar putea fi o modalitate bună pentru a-l aduce pe francez pe Santiago Bernabeu. Real vrea să îi ofere pe James Rodriguez, Martin Odegaard, Lucas Vazquez și Brahimz Diaz la schimb cu francezul de 27 de ani.
Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, este însă hotărât să îl păstreze pe Paul Pogba pe Old Trafford și vrea să-l reintegreze în primul 11 când sezonul din Premier League se va relua. Solskjaer vrea ca Pogba să joace la mijlocul terenului alături de noua achiziție din iarnă, Bruno Fernandes, cei doi antrenându-se împreună în această săptămână.
Pogba a jucat doar în două meciuri din septembrie și nu a mai jucat deloc de pe 26 decembrie. Francezul s-a folosit însă de perioada de întrerupere din calendarul fotbalistic cauzată de pandemia de coronavirus pentru a se recupera și a reveni la forma sa cea mai bună. Real Madrid dorește să aducă în această vară mai mulți jucători, însă efectele pandemiei au afectat financiar toate cluburile din Europa iar Real caută să facă schimburi de jucători pentru a face transferurile dorite.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
James Rodriguez, care a fost adus de la Monaco după un Campionat Mondial excelent din 2014, nu a impresionat pe Bernabeu și a fost împrumutat două sezoane la Bayern Munchen. Odegaard, care a fost achiziționat la doar 16 ani în ianuarie 2015, a jucat în doar două meciuri pentru prima echipă a Realului și se află în acest moment împrumutat la Real Sociedad, după ce a fost trimis anterior și la Heerenveen și Vitesse Arnhem.
Mijlocașul ofensiv Lucas Vazquez a fost crescut la academia lui Real Madrid în timp ce Brahim Diaz a venit de la Manchester City anul trecut.

Pogba își dorește să rămână la Manchester United

Potrivit Daily Mail, mijlocașul de 26 de ani s-a răzgândit în privința unei plecări de la Manchester United, indiferent de numele clubului interesat în serviciile sale. Motivul acestei decizii este reprezentat, în principal, de sosirea lui Bruno Fernandes, cu care Pogba consideră că s-ar putea înțelege excelent la mijlocul terenului. De când a debutat pentru formația lui Ole Gunnar Solskjaer, Bruno a adus un plus de forță în primul "11" și a contribuit decisiv la mai multe goluri ale "diavolilor roșii".
Accidentat în luna septembrie a anului trecut, Pogba a bifat doar 8 apariții pentru United în stagiunea curentă și speră să revină la următorul meci din campionat al "diavolilor roșii", în compania lui Tottenham. Chiar dacă nu a fost implicat direct în jocul echipei sale, Pogba a urmărit atent evoluțiile colegilor săi, remarcându-l în special pe noul venit, Bruno Fernandes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42