Robben a părăsit Bayern Munchen în 2019 și s-a retrras din fotbal după o carieră de 10 ani în Bavaria. Olandezul s-a răzgândit însă și a semnat cu Groningen, clubul la care a debutat la 16 ani. ”După o aventură minunată de 18 ani, am revenit acasă”, a afirmat Robben într-un mesaj video.
Jucătorul de 36 de ani a părăsit Bayern Munchen la sfârșitul sezonului trecut, anunțându-și retragerea pe 4 iulie 2019.
Totuși, Groningen susține că Robben se antrenează cu echipa de câteva săptămâni pentru a fi pregătit pentru începutul sezonului 2020/2021. Robben va fi prezentat la o conferință de presă duminică.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
”Clubul are nevoie de orice ajutor poate primi în această perioadă cu coronavirusul. Eu am participat la mai multe acțiuni și m-am gândit la ce aș mai putea face pentru clubul nostru. În ultimele săptămâni m-am consultat cu oamenii din club dar am ascultat și ce au spus suporterii care mi-aus pus să-mi ascult inima”, a declarat Robben.
”Acum aceasta este misiunea mea. Să revin ca fotbalist. Nu știu dacă va merge. Dar ce știu este că nu va depinde de determinarea mea sau motivație. Acestea vor exista. Va fi o provocare mare din punct de vedere fizic dar voi face asta. Voi lucra din greu și când simt că sunt pregătit mă voi alătura echipei”, a afirmat el.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42