Bellerin și-a petrecut ultimii nouă ani din carieră pe Emirates Stadium însă ar putea părăsi Arsenal în această vară. Postul său de titular este pus în pericol de Cedric Soares care tocmai a semnat un contract pe patru ani cu Arsenal, după ce a venit inițial sub formă de împrumut de la Southampton.
Bellerin, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre cei mai căutați jucători din Europa deși a avut probleme serioase cu accidentările în ultimele 18 luni. Juventus și Bayern Munchen sunt și ele interesate de spaniol care s-ar putea să nu facă parte din planul de reconstruire a echipei gândit de Mikel Arteta pentru această vară.
PSG dorește să aducă un fundaș dreapta și Bellerin este primul pe listă. Arteta ar putea fi tentat să renunțe la spaniol dacă se va obține o sumă bună, mai ales că acum îl are la dispoziție și pe Soares. Bellerin a fost rezervă în meciul cu Wolves din weekend, titular fiind Soares pentru prima oară.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Hector Bellerin, afectat de accidentări

Bellerin a fost titular în doar 11 partide din acest sezon de Premier League din cauza accidentărilor și este printre jucătorii cu salariile cele mai mari de la club. Arteta a început deja să-și pună amprenta la echipă și nu ezită să ia măsuri cu jucători importanți. Pentru meciul cu Wolves, nu au fost luați în lot Mesut Ozil și Matteo Guendouzi.
Arteta a declarat după meci: ”Este unul dintre cele mai bune rezultate având în vedere programul pe care l-am avut și cât de bine am jucat. Este încă un pas înainte”.
”Cu cât suntem mai solizi cu atât avem șanse mai mari să câștigăm meciuri. Trebuie să ne apărăm cu toții. Am fost mulțumit cu munca depusă în meciul cu Brighton. Dar am spus că nu putem să le acordăm șanse adversarilor. Să sperăm că după acest meci vom progresa și vom continua să câștigăm”, a declarat Arteta.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42