Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trei mari cluburi din Europa se luptă pentru Hector Bellerin în această vară

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/07/2020 la 12:05 GMT+3

PSG este interesată să îl aducă pe Hector Bellerin pe Parc des Princes în această vară.

Hector Bellerin

Credit imagine: PA Sport

Bellerin și-a petrecut ultimii nouă ani din carieră pe Emirates Stadium însă ar putea părăsi Arsenal în această vară. Postul său de titular este pus în pericol de Cedric Soares care tocmai a semnat un contract pe patru ani cu Arsenal, după ce a venit inițial sub formă de împrumut de la Southampton.
Bellerin, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre cei mai căutați jucători din Europa deși a avut probleme serioase cu accidentările în ultimele 18 luni. Juventus și Bayern Munchen sunt și ele interesate de spaniol care s-ar putea să nu facă parte din planul de reconstruire a echipei gândit de Mikel Arteta pentru această vară.
PSG dorește să aducă un fundaș dreapta și Bellerin este primul pe listă. Arteta ar putea fi tentat să renunțe la spaniol dacă se va obține o sumă bună, mai ales că acum îl are la dispoziție și pe Soares. Bellerin a fost rezervă în meciul cu Wolves din weekend, titular fiind Soares pentru prima oară.

Hector Bellerin, afectat de accidentări

Bellerin a fost titular în doar 11 partide din acest sezon de Premier League din cauza accidentărilor și este printre jucătorii cu salariile cele mai mari de la club. Arteta a început deja să-și pună amprenta la echipă și nu ezită să ia măsuri cu jucători importanți. Pentru meciul cu Wolves, nu au fost luați în lot Mesut Ozil și Matteo Guendouzi.
Arteta a declarat după meci: ”Este unul dintre cele mai bune rezultate având în vedere programul pe care l-am avut și cât de bine am jucat. Este încă un pas înainte”.
”Cu cât suntem mai solizi cu atât avem șanse mai mari să câștigăm meciuri. Trebuie să ne apărăm cu toții. Am fost mulțumit cu munca depusă în meciul cu Brighton. Dar am spus că nu putem să le acordăm șanse adversarilor. Să sperăm că după acest meci vom progresa și vom continua să câștigăm”, a declarat Arteta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo