Viitorul lui Pogba pe Old Trafford părea incert înainte de carantină din cauza inconstistenței și a accidentărilor care l-au ținut departe de planurile lui Ole Gunnar Solskjaer. Însă francezul a jucat excelent de la revenire alături de Bruno Fernandes și începe să aibă genul de formă care a făcut-o pe United să plătească peste 90 de milioane de euro lui Juventus în 2016.
Totuși, confrom Get French Football News, campionul mondial este o țintă veche a lui Real Madrid dar și a lui Zinedine Zidane, francezul fiind ”extrem de nemulțumit” că Real nu a reușit să-l aducă pe Pogba vara trecută.
Real Madrid îl urmărește și pe Eduardo Camavinga de la Rennes însă este puțin probabil ca spaniolii să aloce o sumă mare pentru jucătorul de 17 ani, mai ales având în vedere că Pogba este principalul obiectiv. Astfel, Real este dispusă să renunțe la puștiul de la Rennes pentru o ultimă încercare la Pogba.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Real s-ar putea să aibă dificultăți în a-l convinge pe Pogba să părăsească Old Trafford acum că francezul și-a regăsit cea mai bună formă.

Șansele lui Real la Camavinga erau mici oricum

Directorul sportiv al lui Rennes, Florian Maruice, a declarat că echipa din Franța nu vrea să îl vândă pe Eduardo Camavinga, nici măcar pentru 80 de milioane de euro.
Real Madrid este interesată de Camavinga după un sezon excelent în Ligue 1 făcut de adolescent, chiar dacă fotbalul s-a oprit în aprilie din cauza pandemiei. Mijlocașul de 17 a stârnit și interesul campioanei Franței, Paris Saint-Germain.
”Nu s-a vorbit despre plecarea lui Camavinga. Nu a existat un interes real. De când am ajuns aici, am spus clar că el va fi inclus în acest proiect. Chiar dacă ar oferi Real Madrid 80 de milioane de euro cum s-a scris, răspunsul este tot nu. Vrem să rămână aici ca să se dezvolte la Rennes”, a declarat Maurice pentru RMC Sport.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42