Manchester City a fost suspendată pentru 2 ani din cupele europene pentru încălcarea Fair-Play-ului Financiar și a făcut apel la TAS pentru anularea sancțiunii. Dacă decizia apelului nu va fi dată până la 1 iunie, Man City va putea juca în următorul sezon în UEFA Champions League pentru a nu da tot programul peste cap.
Dacă până acum declarațiile celor de la City, fie ei jucători sau managerul Pep Guardiola, au fost de susținere, există iată și prima voce care anunță că păstrarea suspendării îl va face să decidă să o părăsească pe City.

Angelino vrea să plece

Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Fundașul stânga împrumutat în iarnă de Man City la Leipzig se simte excelent la clubul german, devenind titular incontestabil. Clubul german are o clauză de 30 de milioane pentru transferul definitiv iar Angelino speră ca aceasta să fie activată.
Mă simt foarte confortabil la Leipzig, sunt total concentrat pe RB. Desigur că suspendarea îmi va afecta viitorul, ea ar lovi puternic fiecare club și fiecare jucător
Totuși, Angelino admite că progresul său i se datorează lui Pep Guardiola. Acesta l-a folosit ca titular în 4 partide de Premier League și în 6 meciuri, în total. La Leipzig, Angelino este antrenat de Julian Nagelsmann pe care îl aseamănă cu Guardiola.
În ultimele 6 luni în care am lucrat cu el nu înțelegeam imediat unde și cum m-a ajutat să progresez. Acum mă uit la clipuri în care văd cum mă comport pe teren pentru Leipzig și îmi dau seama că m-a făcut să fiu mai bun. Reacționez mai rapid la diferite situații și am adesea soluția cea mai bună pregătită. Nu pot explica asta, se întâmplă automat
Julian Nagelsmann este ca Pep. Lucrează cu noi pe parcursul săptămânii și ne oferă acțiuni cheie. În timpul jocului poate să pară că ceea ce facem e intuitiv, însă sunt implementate multe lucruri de dinainte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46