Atletico Madrid se gândește la transferul lui Alexandre Lacazette de la Arsenal. Acesta mai are 2 ani și jumătate de contract cu Arsenal, însă conducerea "tunarilor" i-a transmis că dacă nu își va prelungi contractul, riscă să fie vândut. Cei de la Arsenal nu vor să mai riște să piardă jucători gratis și nu doresc să mai permită ca aceștia să aibă mai puțin de 2 ani de contract.
Astfel, Lacazette poate ajunge în La Liga. Cei de la Atletico l-au vrut inițial pe Edinson Cavani, însă cei de la Mundo Deportivo scriu că negocierile cu acesta stagnează, astfel că Atletico căută alternative.
De asemenea, cei de la Atletico Madrid îi mai au pe listă pe Cedric Bakambu de la Beijing Guoan și pe Paco Alcacer de la Borussia Dortmund.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31

Și-a criticat colegii

Alexandre Lacazette a răbufnit după egalul din ultima etapă al lui Arsenal, 1-1 pe propriul teren cu Sheffield United. Arsenal a condus cu 1-0 după reușita lui Martinelli, însă John Fleck a egalat în minutul 83.
A fost al 11-lea egal al sezonului pentru Arsenal, cea care a pierdut puncte din postura de echipa aflată în avantaj la partidele cu Crystal Palace (ambele meciuri), Chelsea, Eintrach Frankfurt, Vitoria, Wolves și Watford.
Nu erau foarte periculoși însă acest meci este reprezentativ pentru cum am fost în acest sezon. Câștigam partida, însă nu am trecut linia de finish. Suntem destul de naivi. Ar trebui să fim mai agresivi și să avem mai multă consistență în finalurile de partidă. Mai ales pentru că putem să o facem. Avem jucătorii capabili să o facă. E păcat
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ronaldo s-a întors acasă! Primele imagini cu starul portughez la revenirea pe Old Trafford
09/09/2021 LA 19:38
Premier League
Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru un tricou
03/09/2021 LA 08:49