Arsenal poate să rămână fără, probabil, cel mai bun jucător din actuala echipă. Pierre-Emerick Aubameyang mai are 18 luni de contract cu Arsenal iar negocierile pentru o nouă înțelegere nu au ajuns până acum la vreun rezultat.
Astfel, Arsenal va fi nevoită să ia o decizie legată de posibila vânzare a lui Aubameyang pentru a nu risca să piardă o sumă importantă cu cât se aproape data expirării contractului. Presa din Spania a scris în ultimele zile despre interesul Barcelonei pentru Aubameyang, în condițiile în care Luis Suarez s-a operat la genunchi și va lipsi până la finalul sezonului.
Acum, cei de la Paris Saint-Germain intră în cursa pentru semnătura lui Aubameyang.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 9 ORE

PSG îl vrea în locul lui Cavani

Francezii de la Foot Mercato scriu că Aubameyang este jucătorul dorit de către PSG pentru a-l înlocui pe Edinson Cavani, cel care este aproape de plecarea de la PSG. Mauro Icardi s-a integrat bine în atacul lui PSG, însă viitorul său este incert în condițiile în care este doar împrumutat la PSG.
Conform jurnaliștilor francezi, oficialii campioanei Franței au discutat cu anturajul atacantului gabonez despre varianta unui împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă. Variantă cu care cei de la Arsenal este greu de crezut că vor fi de acord.
Aubameyang s-a înțeles excelent cu Thomas Tuchel la Borussia Dortmund și i-a transmis în 2018, când antrenorul german a ajuns la PSG, că este interesat să meargă în capitala Franței. Francezii mai scriu că acest lucru nu s-a schimbat și Aubameyang este tentat de proiectul PSG.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
ACUM 11 ORE
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33