Lionel Messi, Frenkie de Jong și Marc-Andre ter-Stegen sunt singurii jucători pe care Barcelona nu are de gând să-i vândă indiferent de ofertă, scrie Daily Mail.
Liderul din La Liga plănuiește să schimbe strategia de transferuri din cauza implicațiilor financiare cauzate de pandemia de coronavirus. Astfel, orice jucător din lot cu excepția celor 3 poate fi vândut!

Cele 2 ținte principale

Liga
Demetrio Albertini, despre prima dată când l-a întâlnit pe Messi: "I-am spus că nu știu cine e"
18/04/2020 LA 06:53
Motivul pentru care Barcelona apelează la această strategie este determinat de dorința de a face cel puțin 2 transferuri importante pentru sezonul următor: Lautaro Martinez de la Inter Milano și Neymar de la PSG.
Messi, De Jong și Ter Stegen, cei 3 jucători care sunt "de neatins" pentru alte cluburi au evoluat cumulat în 102 partide în acest sezon, fiind jucători de bază în echipa lui Quique Setien.
Vestea este una bună pentru fanii Barcelonei totuși în condițiile în care speculațiile legate de viitorul lui Messi s-au intensificat în ultima perioada deoarece contractul său actual expiră în 2021. Totuși, cei de la Barcelona speră să poată semna o nouă prelungire de contract cu starul argentinian.
Marele pierzător în această strategie a Barcelonei este Antoine Griezmann. Francezul este considerat ca posibilă monedă de schimb pentru transferul lui Neymar la Barcelona.
Barcelona a realizat deja 2 transferuri pentru sezonul viitor: atacantul portughez Francisco Trincao va veni de la Braga pentru 30 de milioane de euro, în timp ce mijlocașul Pedri va fi adus de la Las Palmas pentru 5 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33