Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona e gata de orice sacrificiu pentru un transfer: 4 jucători oferiți la schimb pentru un star

Sebastian Ujica

Actualizat 29/04/2020 la 09:31 GMT+3

FC Barcelona pregătește o mutare curioasă.

Jucătorii celor de la FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Portarul celor de la Ajax Amsterdam, Andre Onana, este noua țintă a celor de la FC Barcelona. Catalanii vor să-l aducă pentru a-i face concurență lui Marc-Andre Ter Stegen și sunt gata să facă sacrificii pentru a realiza transferul.
Conform olandezilor de la De Telegraaf, Barcelona a propus un schimb spectaculos: sunt gata să ofere 4 jucători ca să pună mâna pe Onana!

4 jucători la schimb

Barcelona le-a propus celor de la Ajax 3 jucători tineri la schimb pentru Onana: Riqui Puig, Alex Callado și Carles Alena. De asemenea, Barcelona îl include în afacere și pe actualul portar de rezervă, Neto. Acesta din urmă a fost adus vara trecută de Barcelona de la Valencia, la schimb cu Jasper Cillessen, și el fost portar la Ajax.
Oferta Barcelonei are șanse mici să fie acceptată însă de Ajax, cea care speră să-l mai păstreze pe Andre Onana încă un sezon. De asemenea, cei de la Ajax consideră că pot obține o sumă importantă pentru Onana când acesta va pleca, fiind dorit și de Chelsea.
De asemenea, jucătorii oferiți de Barcelona la schimb nu sunt considerați importanți pentru Barcelona. Neto a jucat doar 4 partide în tricoul Barcei după venirea pe Camp Nou. Riqui Puig, 20 de ani, a debutat în luna ianuarie, meci în care a reușit un assist. Callado, 21 de ani, nu a reușit să facă pasul la echipa mare, reușind să prindă doar 5 minute în acest sezon. Carles Alena era considerat un viitor star al catalanilor, însă nu a fost păstrat la echipă, ci trimis sub formă de împrumut la Betis.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo