Portarul celor de la Ajax Amsterdam, Andre Onana, este noua țintă a celor de la FC Barcelona. Catalanii vor să-l aducă pentru a-i face concurență lui Marc-Andre Ter Stegen și sunt gata să facă sacrificii pentru a realiza transferul.
Conform olandezilor de la De Telegraaf, Barcelona a propus un schimb spectaculos: sunt gata să ofere 4 jucători ca să pună mâna pe Onana!

4 jucători la schimb

Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32
Barcelona le-a propus celor de la Ajax 3 jucători tineri la schimb pentru Onana: Riqui Puig, Alex Callado și Carles Alena. De asemenea, Barcelona îl include în afacere și pe actualul portar de rezervă, Neto. Acesta din urmă a fost adus vara trecută de Barcelona de la Valencia, la schimb cu Jasper Cillessen, și el fost portar la Ajax.
Oferta Barcelonei are șanse mici să fie acceptată însă de Ajax, cea care speră să-l mai păstreze pe Andre Onana încă un sezon. De asemenea, cei de la Ajax consideră că pot obține o sumă importantă pentru Onana când acesta va pleca, fiind dorit și de Chelsea.
De asemenea, jucătorii oferiți de Barcelona la schimb nu sunt considerați importanți pentru Barcelona. Neto a jucat doar 4 partide în tricoul Barcei după venirea pe Camp Nou. Riqui Puig, 20 de ani, a debutat în luna ianuarie, meci în care a reușit un assist. Callado, 21 de ani, nu a reușit să facă pasul la echipa mare, reușind să prindă doar 5 minute în acest sezon. Carles Alena era considerat un viitor star al catalanilor, însă nu a fost păstrat la echipă, ci trimis sub formă de împrumut la Betis.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Bilbao - Barcelona 1-1. Depay a salvat formaţia blaugrana. Coşmar pentru Koeman în apărare
21/08/2021 LA 21:56
Fotbal
Reacțiile jucătorilor Barcelonei după plecarea lui Messi! Jordi Alba și-a amintit un moment istoric
07/08/2021 LA 04:35