Cariera lui Philippe Coutinho a luat o turnură neașteptată după transferul la Barcelona. 160 de milioane de euro au plătit catalanii pentru a-l aduce de la Liverpool, devenind cel mai scump jucător din istoria clubului.
La 18 luni distanță, Coutinho a plecat de la Barca după evoluții sub așteptări. El a fost cedat sub formă de împrumut la Bayern Munchen, clubul german având posibilitatea de a-l transfera definitiv în vara lui 2020 pentru 120 de milioane de euro.
Însă cei de la Bayern nu doresc să plătească această sumă pentru Coutinho, considerată prea mare deși evoluțiile brazilianului au fost mulțumitoare.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 10 ORE

Nu rămâne la Barca

Astfel, viitorul lui Coutinho rămâne sub semn de întrebare. Iar catalanii de la Mundo Deportivo scriu că Barcelona nu are de gând să-l păstreze în sezonul viitor și este gata să-l cedeze definitiv. Pentru a reuși să-l vândă, cei de la Barcelona au scăzut și pretențiile financiare.
80 de milioane de euro este suma pe care Barcelona speră să o încaseze în schimbul lui Coutinho. O sumă pe care Bayern ar putea să o plătească, în cazul în care Coutinho continuă să aibă evoluții bune în Germania. La acest preț, cei de la Barcelona speră ca mai multe cluburi să intre în lupta pentru Coutinho.
Revenirea la Liverpool nu este exclusă: fostul jucător al "cormoranilor", Steve McManaman și-a exprimat dorința ca Jurgen Klopp să-l readucă pe Coutinho pe Anfield.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 16 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38