Update 14.52 Noi vești legate despre destinația lui Ianis Hagi. Cei de la HLN scriu că românul a luat avionul în direcția Scoția, urmând să fie împrumutat la Glasgow Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard!
Conform jurnaliștilor belgieni, Ianis Hagi va fi împrumutat la Rangers, urmând ca echipa scoțiană să aibă clauză de cumpărare definitivă în valoare de 5 milioane de euro! Tratativele sunt avansate iar Ianis va efectua astăzi vizita medicală la Rangers!
Știrea inițială
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 5 ORE
Jurnaliștii belgieni de la HLN și Het Nieuwsblad anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Genk! Campioana en-titre a Belgiei vrea să renunțe la jucătorul român, după ce i-a cedat deja în această iarnă pe Samatta și Berger în Premier League.
Conform celor de la Het Laatste Nieuws, Ianis Hagi ar urma să ajungă în Olanda, sub formă de împrumut. Nu este cunoscută momentan echipa la care va juca Ianis Hagi, însă mutarea va avea loc până la sfârșitul perioadei de mercato, adică mâine.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 19 ORE
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20