Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Billel Omrani, dorit în Premier League. Surpriza sezonului vrea să-l aducă pe atacantul CFR-ului

Sebastian Ujica

Actualizat 06/01/2020 la 12:07 GMT+2

Presa din Anglia scrie că Sheffield United vrea să-l transfere în această iarnă pe Billel Omrani, atacantul francezului de la CFR Cluj.

Omrani este dorit în Serie A, dar și în zona Golfului

Credit imagine: Eurosport

Sheffield United a impresionat în acest sezon de Premier League, fiind echipa cu a treia apărare din campionat după Liverpool și Leicester. Atacul nu este însă la același nivel, doar 5 echipe având mai puține goluri marcate decât Sheffield, 23 de goluri în 21 de etape.
Antrenorul echipei nou-promovate, Chris Wilder, a pus ochii pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj, scriu cei de la Sheffield United News. Jucătorul de 26 de ani a impresionat în actualul sezon, reușind 13 goluri în toate competițiile, iar 6 dintre acestea au venit în cupele europene.
Deși are mulți jucători ofensivi precum Oli McBurnie, Lys Mousset, Billy Sharp, Leon Clark, David McGoldrick și Callum Robinson, Wilder vrea să-l aducă pe Omrani pentru a rezolva problema atacului.
Omrani evoluează din 2016 la CFR Cluj după ce a fost timp de 9 ani legitimat la Olympique Marseille.
t
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo