Un nou episod din povestea Ianis Hagi - Genk e pe cale să înceapă. Belgienii de la Voetbal24 anunță că jucătorul român se poate întoarce în această vară în Jupiler Pro League la clubul de care aparține, KRK Genk.
Fosta campioană a Belgiei l-a cumpărat în vara trecută pe Ianis Hagi de la Viitorul, însă 6 luni mai târziu l-a trimis sub formă de împrumut la Glasgow Rangers. În contractul de împrumut dintre Genk și Rangers există o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 5 milioane de euro iar cei de la Rangers nu au activat-o până acum. Nu este clar când expiră această clauză, însă în condițiile crizei economice provocate de pandemie, transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a devenit improbabil.
Astfel, Ianis Hagi se va întoarce cel mai probabil în vară la Genk, urmând apoi să ia o decizie dacă va rămâne la club sau va alege o nouă experiență, avand varianta Italia unde câteva cluburi importante precum Lazio s-au declarat interesate.
Fotbal
Unul dintre cei mai mari antrenori din istorie, Radomir Antic, a murit
07/04/2020 LA 04:32

Și-a redus salariul

Ianis Hagi mai este împrumutat la Rangers până la sfârșitul lunii iunie sau mai târziu, în funcție de decizia finală pe care o va lua FIFA cu privire la contractele jucătorilor care expiră în vară.
Luni seară, cei de la Glasgow Rangers au anunțat că tot staff-ul tehnic, Steven Gerrard și jucătorii au decis să aibă salariul redus pentru o perioadă de 3 luni, urmând ca diferența să fie plătită în momentul în care fotbalul va reveni.
Gerrard a anunțat decizia colectivă luată de Rangers, urmând ca clubul scoțian să se folosească de schema Guvernului, plasând o parte dintre angajați în șomaj tehnic, urmând ca aceștia să încaseze 80% din salariile actuale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16