Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât va cere Barcelona pentru Leo Messi, dacă argentinianul decide să plece

Sebastian Ujica

Actualizat 10/04/2020 la 12:49 GMT+3

Viitorul lui Messi a fost pus sub semn de întrebare mai mult ca niciodată în ultimele zile.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona stă pe un butoi de pulbere. Șase persoane importante din Comitetul Director și-au dat demisia, urmează alegerile în 2021 iar Leo Messi mai are contract încă un an.
Astfel, viitorul lui Messi la Barcelona este din ce în ce mai des dezbătut. Jucătorul argentinian a negat pe rețelele de socializare că zvonurile legate de Inter Milano sunt adevărate, însă presa din Italia scrie că rămânerea lui la Barcelona este departe de a fi o certitudine.

Preț redus

Cei de la Tuttosport sunt încrezători că Messi o va lua pe urmele lui Cristiano Ronaldo și va ajunge în Serie A. Mai mult, cei de la Barcelona nu au de gând să se opună unui transfer, dacă Messi va decide că își dorește să plece.
Conform jurnaliștilor italieni, Barca e gata să ceară o sumă destul de mică pentru Messi, în condițiile în care acesta are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Din respect pentru jucător, Barca ar urma să ceară 100 de milioane de euro pentru cedarea lui Messi, sumă considerată simbolică.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo