FC Barcelona stă pe un butoi de pulbere. Șase persoane importante din Comitetul Director și-au dat demisia, urmează alegerile în 2021 iar Leo Messi mai are contract încă un an.
Astfel, viitorul lui Messi la Barcelona este din ce în ce mai des dezbătut. Jucătorul argentinian a negat pe rețelele de socializare că zvonurile legate de Inter Milano sunt adevărate, însă presa din Italia scrie că rămânerea lui la Barcelona este departe de a fi o certitudine.

Preț redus

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 17 ORE
Cei de la Tuttosport sunt încrezători că Messi o va lua pe urmele lui Cristiano Ronaldo și va ajunge în Serie A. Mai mult, cei de la Barcelona nu au de gând să se opună unui transfer, dacă Messi va decide că își dorește să plece.
Conform jurnaliștilor italieni, Barca e gata să ceară o sumă destul de mică pentru Messi, în condițiile în care acesta are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Din respect pentru jucător, Barca ar urma să ceară 100 de milioane de euro pentru cedarea lui Messi, sumă considerată simbolică.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24