Conflictul dintre Lionel Messi și Eric Abidal, directorul sportiv al clubului FC Barcelona, a provocat un val de reacții în presa internațională, iar unele informații îl dădeau plecat pe argentinian de pe Camp Nou.
Una dintre destinațiile la care s-a scris că ar putea ajunge decarul catalanilor, în această vară, atunci când Messi nu va mai avea nicio clauză de reziliere, este formația pe care o antrenează fostul lui tehnician Pep Guardiola, Manchester City. Întrebat despre venirea căpitanului "extratereștrilor" pe Etihad Stadium, Guardiola a răspuns:
El este un jucător al Barcelonei, va rămâne acolo. Chiar asta e dorinţa mea! Ca el să nu plece de la Barcelona. Nu vreau să comentez mai multe despre un fotbalist de la o altă echipă. Dar eu cred că el îşi va încheia cariera la Barcelona
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM 2 ORE
Lionel Messi a fost deranjat de afirmația făcută de Eric Abidal, care a precizat că demiterea lui Ernesto Valverde din funcția de tehnician al clubului FC Barcelona este strâns legată de relația pe care acesta o avea cu unii dintre jucătorii echipei:
Nu este niciodată uşor să iei o astfel de decizie, însă după El Clasico am început să vorbim despre plecarea lui. Am urmărit jocul, nu neapărat rezultatul. Mulţi jucători nu au fost mulţumiţi, au fost probleme interne de comunicare. Relaţia dintre antrenor şi vestiar a fost mereu bună, însă sunt lucruri pe care un fost jucător le poate <mirosi>. Am spus clubului ce credeam şi am ajuns la o concluzie
În urma acestei declarații, Lionel Messi a reacționat cu un mesaj pe Instagram: "Sincer să fiu, nu-mi plac aceste lucruri, pentru că fiecare trebuie să fie responsabil pentru lucrurile pe care le are de făcut și trebuie să aibă grijă în legătură cu deciziile pe care le ia. Jucătorii sunt primii răspunzători de ce se întâmplă pe teren și tot noi suntem primii care recunosc când lucrurile nu au mers bine. Cei responsabili de managementul sportiv trebuie să își asume, la rândul lor, responsabilitățile și deciziile".
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 19 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM O ZI