Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen poate semna de astăzi cu orice altă echipă. Danezul a fost contactat deja de Inter

Sebastian Ujica

Publicat 01/01/2020 la 20:36 GMT+2

Tottenham riscă să-l piardă gratis pe Christian Eriksen dacă nu îl cedează încă din această iarnă.

Christian Eriksen of Tottenham Hotspur uring the Premier League match between Everton FC and Tottenham Hotspur at Goodison Park on November 3, 2019

Credit imagine: Getty Images

Negocierile din ultimele luni dintre oficialii lui Tottenham și Christian Eriksen nu au ajuns la un final iar mijlocașul danez mai are contract doar până în luna iunie. Astfel, el poate deja negocia deja cu orice alt club și să semneze un contract care să devină valabil din vară.
Conform DiMarzio, cei de la Inter Milano l-au contactat deja pe Christian Eriksen pentru a-l convinge să vină în Serie A în luna iunie. Pentru un transfer încă din această iarnă, Inter ar trebui să plătească 20 de milioane de euro.
Cei de la Inter se luptă pentru titlu în acest sezon, fiind pe primul loc la egalitate de puncte cu Juventus, însă cu golaveraj mai bun. O altă mutare pregătită de Inter este cea pentru Arturo Vidal de la Barcelona. Dacă această mutare nu se concretizează, Inter plănuiește să încerce să-l aducă pe Eriksen încă din această iarnă, fiind dispusă să plătească pentru danez.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo