Negocierile din ultimele luni dintre oficialii lui Tottenham și Christian Eriksen nu au ajuns la un final iar mijlocașul danez mai are contract doar până în luna iunie. Astfel, el poate deja negocia deja cu orice alt club și să semneze un contract care să devină valabil din vară.
Conform DiMarzio, cei de la Inter Milano l-au contactat deja pe Christian Eriksen pentru a-l convinge să vină în Serie A în luna iunie. Pentru un transfer încă din această iarnă, Inter ar trebui să plătească 20 de milioane de euro.
Cei de la Inter se luptă pentru titlu în acest sezon, fiind pe primul loc la egalitate de puncte cu Juventus, însă cu golaveraj mai bun. O altă mutare pregătită de Inter este cea pentru Arturo Vidal de la Barcelona. Dacă această mutare nu se concretizează, Inter plănuiește să încerce să-l aducă pe Eriksen încă din această iarnă, fiind dispusă să plătească pentru danez.
Turkish Süper Lig
Ianis Hagi, din nou pe lista de transferuri a Galatei! Ce nume mari mai sunt în atenția turcilor
01/06/2022 LA 15:30
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Atacat de fani, Vidal a explicat gestul de a săruta emblema lui Juventus de pe tricoul lui Chiellini
18/01/2021 LA 09:36
Liga Campionilor UEFA
Cuvinte grele adresate de Vidal arbitrului partidei cu Real Madrid! Ce vorbe l-au costat eliminarea
26/11/2020 LA 16:56