Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Comunicatul oficial al celor de la Lyon după ce Chelsea pornit asaltul pentru transferul lui Dembele

Sebastian Ujica

Actualizat 02/01/2020 la 19:35 GMT+2

Cei de la Sky Sports au scris că Chelsea este interesată de transferul lui Moussa Dembele de la Lyon.

Moussa Dembélé avec Lyon, 2019

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a scăpat de interdicția la transferuri care nu i-a permis să cumpere jucători în vara trecută și plănuiește mutări pentru a obține calificarea în următorul sezon al UEFA Champions League.
Una dintre mutările menționate de către cei de la Sky Sports este cea pentru Moussa Dembele. El este golgheterul lui Lyon și în acest sezon cu 10 goluri în 18 partide după ce sezonul trecut marcase de 15 ori în 33 de partide.

Răspunsul lui Lyon

Cei de la Sky Sports scriau că Chelsea este dispusă să-l ofere pe Olivier Giroud ca monedă de schimb plus o sumă de bani astfel încât să-i convingă pe cei de la Lyon. Însă clubul francez a emis un comunicat oficial prin care a dorit să risipească orice îndoială legată de situația atacantului francez.
Dorim să ne reafirmăm dorința de a-l păstra pe Moussa Dembele. Clubul are încredere totală în Moussa și ne bazăm pe el pentru a construi o echipă puternică în sezoanele care vor veni
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo