Vara trecută, fotbalul chinez putea să realizeze cel mai mare transfer de până acum: jucătorul celor de la Real Madrid, Gareth Bale, a fost la un pas să ajungă la Jiangsu Suning. Cosmin Olăroiu, antrenorul formației din China, a dezvăluit în presa din Dubai cum a picat mutarea: înfrângerea din partida amicală a celor de la Real Madrid cu Atletico a fost decisivă!
Transferul a fost foarte aproape. Clubul a ajuns la un acord cu agentul lui. Reușisem să ajungem la un acord și cu cei de la Madrid iar apoi, în ultimul moment, nu știu ce s-a întâmplat. Au pierdut câteva partide amicale și cei de la Madrid s-au răzgândit.
Prima dată ne-au spus că îl vor lăsa liber și că va trebui să plătim o primă de instalare. Apoi, dintr-o dată, au cerut o sumă pentru transfer. Și cu acea sumă și salariul jucătorului treceam de bugetul disponibil așa că am căutat alt jucător. Știu că era rezolvat în proporție de 90%, dar lucrurile s-au schimbat peste noapte. Iar cei de la Real Madrid s-au schimbat, nu noi
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53
Real Madrid a participat vara trecut la International Champions Cup și a pierdut partida cu Bayern, scor 1-3, a învins-o pe Arsenal la penalty, însă apoi a suferit o înfrângere grea, 3-7 în fața celor de la Atletico Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54