Vara trecută, fotbalul chinez putea să realizeze cel mai mare transfer de până acum: jucătorul celor de la Real Madrid, Gareth Bale, a fost la un pas să ajungă la Jiangsu Suning. Cosmin Olăroiu, antrenorul formației din China, a dezvăluit în presa din Dubai cum a picat mutarea: înfrângerea din partida amicală a celor de la Real Madrid cu Atletico a fost decisivă!
Transferul a fost foarte aproape. Clubul a ajuns la un acord cu agentul lui. Reușisem să ajungem la un acord și cu cei de la Madrid iar apoi, în ultimul moment, nu știu ce s-a întâmplat. Au pierdut câteva partide amicale și cei de la Madrid s-au răzgândit.
Prima dată ne-au spus că îl vor lăsa liber și că va trebui să plătim o primă de instalare. Apoi, dintr-o dată, au cerut o sumă pentru transfer. Și cu acea sumă și salariul jucătorului treceam de bugetul disponibil așa că am căutat alt jucător. Știu că era rezolvat în proporție de 90%, dar lucrurile s-au schimbat peste noapte. Iar cei de la Real Madrid s-au schimbat, nu noi
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
Real Madrid a participat vara trecut la International Champions Cup și a pierdut partida cu Bayern, scor 1-3, a învins-o pe Arsenal la penalty, însă apoi a suferit o înfrângere grea, 3-7 în fața celor de la Atletico Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07
Fotbal
Destinație surpriză pentru Gareth Bale! Cu ce echipă ar putea semna starul lui Real Madrid
14/04/2022 LA 19:18