Chelsea se află în negocieri avansate cu FC Barcelona pentru transferul lui Philippe Coutinho în vară, anunță presa din Spania, citată de Daily Mail. Iar echipa lui Frank Lampard va plăti mult mai puțin pentru readucerea mijlocașului brazilian față de cele 160 de milioane de euro achitate de Barcelona în 2018 pentru a-l transfera de la Liverpool.

Coutinho, aproape de Chelsea

Philippe Coutinho nu a reușit să se impună la Barcelona și, după 18 luni pe Camp Nou, a fost cedat sub formă de împrumut la Bayern Munchen. Deși nu a dezămăgit în Bundesliga, campioana Germaniei nu a dorit să plătească clauza de 120 de milioane de euro pentru un transfer definitiv.
Liga
Revoluție în lotul Barcelonei. Catalanii sunt gata să renunțe la 13 jucători
21/04/2020 LA 06:22
Astfel, Chelsea a intrat pe fir și a pornit negocierile cu Barcelona pentru brazilianul care a marcat de 8 ori și a dat 6 assist-uri în acest sezon pentru Bayern.
Sport de Catalunya anunță că Chelsea a devenit principala favorită la semnătura lui Coutinho, Frank Lampard fiind convins că jucătorul brazilian poate micșora distanța față de Liverpool și Manchester City.
Cei de la Barcelona vor să recupereze cât mai mult posibil din suma de 160 de milioane de euro plătită pentru a-l aduce pe Coutinho, însă cel mai probabil vor fi nevoiți să se mulțumească cu o sumă de 2 ori mai mică. Barcelona este dispusă să accepte o astfel de ofertă deoarece are nevoie de fonduri astfel încât să-l poată aduce pe Lautaro Martinez de la Inter Milano.
Antrenorul celor de la Barcelona, Quique Setien, spunea într-un interviu săptămâna trecută că și-ar dori să-l poată antrena pe Coutinho în sezonul viitor.
Cred că Coutinho este un jucător grozav, îmi place mult. Este în continuare jucătorul Barcelonei. Trebuie plătita clauza sau o sumă de bani către Barca. Cred că e posibil să fie în continuare aici la începutul sezonului viitor. Trebuie să vorbesc cu el despre acest lucru
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55