Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Beckham a devenit impresar și îl vrea pe Kylian Mbappe drept primul său client

Sebastian Ujica

Actualizat 12/10/2019 la 14:13 GMT+3

Fostul mare jucător de la Manchester United, Real Madrid, AC Milan sau PSG, David Beckham, și-a înființat o companie de impresariat.

David Beckham

Credit imagine: PA Sport

David Beckham vrea să devină impresarul lui Kylian Mbappe! Fostul internațional englez și-a înregistrat compania Footwork Management Ltd în urmă cu o lună alături prietenul său Dave Gardner și fostul șef din PR, Nicola Howson, ca directori ai companiei. Fostul atacant de la Nottingham Forest, David Johnson, este listat ca fiind cel care se va ocupa de clienții companiei.
Beckham, cel care rămâne apropiat de cei de la ultimul său club din carieră, PSG, a avut deja câteva întâlniri cu Kylian Mbappe pentru a-l convinge să semneze cu compania sa. Mbappe este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment și un viitor Balon de Aur. El a marcat 62 de goluri în 92 de apariții pentru PSG după transferul pentru 180 de milioane de euro de la AS Monaco.
Mbappe este curtat în continuare mai ales de cei de la Real Madrid, club care îl consideră jucătorul perfect pentru a porni era post-Cristiano Ronaldo. Iar agenția lui David Beckham ar putea fi cea care să intermedieze acest transfer, dacă îl vor convinge pe Mbappe.
Kylian Mbappé lors d'un entraînement avec l'équipe de France

Și-a creat și un club de fotbal

David Beckham rămâne cât se poate de implicat în fotbal după retragerea din activitate. El a înființat o nouă echipa, Inter Miami CF, club care va lua startul în Major League Soccer începând cu 2020. El țintește nume importante pentru noul său club, având discuții cu jucători precum Luis Suarez sau James Rodriguez. Nume precum Zinedine Zidane sau Carlo Ancelotti au fost menționate pentru postul de antrenor.
Beckham a putut să-și creeze propria franciză în Statele Unite după ce a primit de la Federație un bonus atunci când a semnat cu LA Galaxy în 2007 - costul a fost de doar 25 de milioane de dolari, față de 150 de milioane cât ar fi fost în mod normal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo