Paulo Dybala a fost unul dintre numele cel mai des pronunțate în vara trecută în legătură cu un transfer în Premier League. Cei de la Juventus au acceptat, la un moment dat, un schimb Dybala - Lukaku cu cei de la Manchester United. Însă clubul englez nu a acceptat pretențiile financiare ale argentinainului.
Lukaku a ajuns la Inter iar Dybala a rămas la Juventus, deși Tottenham a încercat la rândul ei să-l convingă în ultimele zile de mercato.

Mesajul lui Dybala

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Paulo Dybala a vorbit pentru prima dată despre negocierile din vară ale lui Juventus cu Manchester United sau Tottenham. Argentinianul spune că nici nu a luat în calcul plecarea de la Juve.
”Nu a fost o vară ușoară. Să-ți auzi numele legat de orice echipă și orice loc, unde nu vrei să mergi, nu este un lucru frumos. Dar ăsta e fotbalul, chiar și înainte să înceapă perioada de transferuri eu am spus: Vreau să rămân.
Cred că este mai important să lași ceea ce faci pe teren să vorbească de la sine, chiar dacă nici în ultima zi nu știa nimeni ce se va întâmpla. Am vrut să rămân, să joc aici și să-mi continui cariera la Juventus. Cred că pot oferi mult și am arătat o mică parte la partida cu Inter.
Simt mai puțină greutate pe umeri și sunt foarte calm din punct de vedere mental. Am fost convins că alături de Sarri voi începe să mă simt mai bine, să muncesc și să arăt ce pot. Și asta încerc să fac. Sarri și Allegri au diferite moduri de a juca și se vede. Cu Allegri am făcut atât de multe, dar cred că jucăm ceva mai ofensiv cu Sarri și avem mingea mai mult.
Vom vedea ce se va întâmpla pe parcursul sezonului. Golul meu a fost important pentru echipă și pentru mine, mârcând în acest moment, luând în considerare cum a evoluat apoi meciul.
Ei (Inter) nu pierduseră vreun punct în campionat iar acum noi suntem singura echipă neînvinsă în Europa (în toate competițiile). Când vine vorba de Juventus cred ca este nevoie de mai mult respect” a spus Paulo Dybala pentru Corriere della Sera.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06