Francezii de la L'Equipe scriu că Manchester United și Chelsea au intrat în cursa pentru semnătura lui Edinson Cavani, cel care nu are de gând să-și prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain.
Atacantul uruguayan a semnat un pre-contract cu Atletico Madrid, însă acesta nu reprezintă o certitudine că el va ajunge la echipa lui Diego Simeone în vara viitoare. Astfel, cele 2 cluburi importante din Premier League au făcut deja primii pași.

De ce depinde mutarea

Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 15 ORE
Manchester United și Chelsea sunt în luptă directă pentru locul 4 care va duce în viitorul sezon al UEFA Champions League, în condițiile în care primele 3 poziții par să fie adjudecate deja Man City, Leicester și Liverpool. Cavani își dorește să evolueze la o echipă care va juca în UEFA Champions League în sezonul viitor, astfel că una dintre Chelsea și United va ieși din calcule.
Totuși, francezii scriu că Atletico Madrid rămâne favorită pentru aducerea lui Cavani, care preferă clubul spaniol. Cavani urmează să se întâlnească zilele următoare cu Leonardo, directorul sportiv de la PSG, pentru a vedea dacă poate pleca încă din această iarnă de la campioana Franței.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08