Francezii de la L'Equipe scriu că Manchester United și Chelsea au intrat în cursa pentru semnătura lui Edinson Cavani, cel care nu are de gând să-și prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain.
Atacantul uruguayan a semnat un pre-contract cu Atletico Madrid, însă acesta nu reprezintă o certitudine că el va ajunge la echipa lui Diego Simeone în vara viitoare. Astfel, cele 2 cluburi importante din Premier League au făcut deja primii pași.

De ce depinde mutarea

Premier League
Ronaldo s-a întors acasă! Primele imagini cu starul portughez la revenirea pe Old Trafford
09/09/2021 LA 19:38
Manchester United și Chelsea sunt în luptă directă pentru locul 4 care va duce în viitorul sezon al UEFA Champions League, în condițiile în care primele 3 poziții par să fie adjudecate deja Man City, Leicester și Liverpool. Cavani își dorește să evolueze la o echipă care va juca în UEFA Champions League în sezonul viitor, astfel că una dintre Chelsea și United va ieși din calcule.
Totuși, francezii scriu că Atletico Madrid rămâne favorită pentru aducerea lui Cavani, care preferă clubul spaniol. Cavani urmează să se întâlnească zilele următoare cu Leonardo, directorul sportiv de la PSG, pentru a vedea dacă poate pleca încă din această iarnă de la campioana Franței.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru un tricou
03/09/2021 LA 08:49
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54