Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Everton, gata de un transfer care să o ducă în lupta pentru Champions League! Pe cine vrea Ancelotti

Sebastian Ujica

Publicat 21/04/2020 la 20:41 GMT+3

Liderul din clasamentul Ghetei de Aur din acest sezon poate să ajungă în Premier League.

Carlo Ancelotti (FC Everton)

Credit imagine: Getty Images

Everton a intrat în cursa pentru semnătura lui Ciro Immobile! Atacantul italian de 30 de ani este dorit de Carlo Ancelotti iar Everton este gata să-i ofere un salariu de 8 milioane de euro pe an.
Nu este prima dată când Carlo Ancelotti îl dorește pe Ciro Immobile - a încercat să-l transfere și pe vremea în care o antrena pe Napoli.

Golgheter absolut la Lazio

Citta Celeste scrie că Everton este gata să-l transfere pe Ciro Immobile în vară și este dispus să-l includă și pe Moise Kean în afacere! Cei de la Everton i-au făcut deja oferta financiară atacantului italian, suma de 8 milioane de euro fiind mult peste cea pe care o câștigă în prezent la Lazio, acolo unde încasează 3.8 milioane de euro pe an.
Ciro Immobile este liderul din clasamentul Ghetei de Aur în acest sezon cu 27 de goluri și are 30 în 33 de partide în toate competițiile. De la venirea la Lazio în 2016, Immobile a marcat 94 de goluri în Serie A.
Everton vrea să intre în lupta pentru locurile de UEFA Champions League în sezonul viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo