Everton a intrat în cursa pentru semnătura lui Ciro Immobile! Atacantul italian de 30 de ani este dorit de Carlo Ancelotti iar Everton este gata să-i ofere un salariu de 8 milioane de euro pe an.
Nu este prima dată când Carlo Ancelotti îl dorește pe Ciro Immobile - a încercat să-l transfere și pe vremea în care o antrena pe Napoli.

Golgheter absolut la Lazio

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 19 ORE
Citta Celeste scrie că Everton este gata să-l transfere pe Ciro Immobile în vară și este dispus să-l includă și pe Moise Kean în afacere! Cei de la Everton i-au făcut deja oferta financiară atacantului italian, suma de 8 milioane de euro fiind mult peste cea pe care o câștigă în prezent la Lazio, acolo unde încasează 3.8 milioane de euro pe an.
Ciro Immobile este liderul din clasamentul Ghetei de Aur în acest sezon cu 27 de goluri și are 30 în 33 de partide în toate competițiile. De la venirea la Lazio în 2016, Immobile a marcat 94 de goluri în Serie A.
Everton vrea să intre în lupta pentru locurile de UEFA Champions League în sezonul viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46