Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB susține că a primit o ofertă de 10 milioane pentru Florinel Coman de la NY City FC

Sebastian Ujica

Publicat 09/10/2019 la 13:29 GMT+3

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 în prima parte a acestui sezon. Evoluțiile sale i-au adus și convocarea la echipa națională a României și îi pot aduce un transfer în străinătate. Cei de la FCSB susțin că o echipă condusă de patronii lui Manchester City au făcut o ofertă concentră.

Florinel Coman FCSB

Credit imagine: Eurosport

Florinel Coman este jucătorul pe care FCSB poate obține o sumă importantă la plecare. Conform patronului echipei, cei de la New York City FC au făcut o ofertă importantă pentru tânărul jucător de 21 de ani: 10 milioane de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer.
Cei de la New York City FC au mai cumpărat pe bani mulți din Liga 1: au plătit 8 milioane de dolari pentru aducerea lui Alexandru Mitriță în luna februarie a acestui an. Iar românul a avut succes în Major League Soccer, reușind 12 goluri în actualul sezon.
"Marchează gol, pasă de gol. El a început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul. Îl ai în echipă pe Florinel, te aștepți să dea gol sau pasă de gol. Nu îl bagi pe Coman, nu dai gol. E imposibil ca el să nu facă ceva. Driblează, dă gol sau pasă de gol Asta face Coman. Eu la ora asta am ofertă de 10 milioane pe Coman plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau, că vreau 20. Eu de unde știu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol și cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30" a spus patronul FCSB, Gigi Becali, la Pro X.
Șefii lui Manchester City dețin mai multe echipe în acest moment: Manchester City, New York City, Melbourne City, Club Atletico Torque, Girona, Yokohama Marinos și Sinchuan Jiuniu. New York City FC, formație la care evoluează și Alexandru Mitriță, are însă al doilea cel mai mare buget din grup, după Manchester, și ar fi echipa despre care vorbesc cei de la FCSB.

Coman, start excelent de sezon

Florinel Coman este cel mai bun jucător al FCSB-ului după începutul de campionat. Prezent cu naționala României U21 la Campionatul European din vara trecută, Coman a reușit să înscrie o dublă la partida cu Anglia și a revenit în formă maximă la FCSB.
Coman a reușit 4 goluri în primele 10 etape, devenind om de bază în echipa lui Bogdan Vintilă. Evoluțiile sale i-au adus și convocarea la echipa națională pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo