Florinel Coman este jucătorul pe care FCSB poate obține o sumă importantă la plecare. Conform patronului echipei, cei de la New York City FC au făcut o ofertă importantă pentru tânărul jucător de 21 de ani: 10 milioane de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer.
Cei de la New York City FC au mai cumpărat pe bani mulți din Liga 1: au plătit 8 milioane de dolari pentru aducerea lui Alexandru Mitriță în luna februarie a acestui an. Iar românul a avut succes în Major League Soccer, reușind 12 goluri în actualul sezon.
"Marchează gol, pasă de gol. El a început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul. Îl ai în echipă pe Florinel, te aștepți să dea gol sau pasă de gol. Nu îl bagi pe Coman, nu dai gol. E imposibil ca el să nu facă ceva. Driblează, dă gol sau pasă de gol Asta face Coman. Eu la ora asta am ofertă de 10 milioane pe Coman plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau, că vreau 20. Eu de unde știu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol și cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30" a spus patronul FCSB, Gigi Becali, la Pro X.
Romanian Liga I
De ce nu pleacă FCSB în cantonament în străinătate! Ce măsuri au luat roș-albaștrii
06/01/2022 LA 10:10
Șefii lui Manchester City dețin mai multe echipe în acest moment: Manchester City, New York City, Melbourne City, Club Atletico Torque, Girona, Yokohama Marinos și Sinchuan Jiuniu. New York City FC, formație la care evoluează și Alexandru Mitriță, are însă al doilea cel mai mare buget din grup, după Manchester, și ar fi echipa despre care vorbesc cei de la FCSB.

Coman, start excelent de sezon

Florinel Coman este cel mai bun jucător al FCSB-ului după începutul de campionat. Prezent cu naționala României U21 la Campionatul European din vara trecută, Coman a reușit să înscrie o dublă la partida cu Anglia și a revenit în formă maximă la FCSB.
Coman a reușit 4 goluri în primele 10 etape, devenind om de bază în echipa lui Bogdan Vintilă. Evoluțiile sale i-au adus și convocarea la echipa națională pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia.
Romanian Liga I
Cum s-au modificat cotele fotbaliștilor din Liga 1 în ultimele luni! "Chiar și asta le-a ridicat!"
22/12/2021 LA 16:17
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
02/12/2021 LA 13:05