Sheffield United a surprins pe toată lumea în acest sezon. Echipa nou-promovată a lui Chris Wilder a reușit evoluții excelente și este pe locul 6 în acest moment, luptând pentru un loc în cupele europene.
În această iarnă, Sheffield și-a bătut recordul de transfer odată cu aducerea lui Sander Berge de la Genk pe care au plătit 26 de milioane de euro. Cum Sheffield va încasa o sumă importantă din drepturi TV pentru poziția de la finalul sezonului, este de așteptat să urmeze alte mutări importante.
Una dintre acestea poate fi Florinel Coman de la FCSB. Conform Gazetei Sporturilor, Sheffield United a pus pe masă 16 milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani.
Transfers
Transferul lui Timo Werner, blocat de pandemie! Motivul pentru care mutarea riscă să pice
12/06/2020 LA 09:27

În formă maximă

Florinel Coman este la cel mai bun sezon din carieră. Extrema FCSB-ului a marcat 12 goluri în 28 de partide în toate competițiile, asta după ce a avut prestații bune la EURO U21 din vara trecută.
Nu este singura echipă interesată de Florinel Coman. Prosport scrie că Olympique Marseille s-a interesat de situația jucătorului în iarna trecută și va reveni în vara viitoare cu o ofertă concretă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Lyon a vândut un mijlocaș în Bundesliga, jucătorul nu va mai putea evolua în returul cu Juve din UCL
09/06/2020 LA 15:16
Transfers
Mbappe, trimis să scrie istorie lângă Jurgen Klopp: "Vei fi un rege la Liverpool!"
04/06/2020 LA 05:39