Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Îl îmbracă în aur" Francezii anunță că PSG pregătește un contract uriaș pentru Mbappe

Sebastian Ujica

Publicat 08/04/2020 la 11:19 GMT+3

Paris Saint-Germain vrea să-l păstreze neapărat pe Kylian Mbappe, cel care este dorit cu insistență de Real Madrid.

Coupe de france - Best of Mbappe contre Lyon

Credit imagine: Eurosport

PSG este dispusă să facă orice pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe și în sezoanele următoare. "Îl îmbracă în aur" scriu cei de la Le 10 Sport despre oferta pregătită de PSG pentru un nou contract.
Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, are o singură misiunea în această perioadă: să-i aducă pe Mbappe și reprezentații acestuia la masa negocierilor. Atacantul de 21 de ani mai are contract până în 2022 cu PSG.

Neymar, sacrificat?

Oficialii de pe Parc des Princes se gândesc chiar la varianta de a-i permite lui Neymar să se întoarcă la Barcelona în vara următoare. O asemenea mutare ar risipi orice presiune de ordin financiar iar PSG ar putea să-i ofere un contract uriaș lui Mbappe.
Dacă în ceea ce îl privește pe Neymar există disponibilitate pentru negocieri, cei de la PSG nu vor sub nicio formă să renunțe la Mbappe. Însă, dacă acesta va continua să refuze să își prelungească înțelegerea actuală, cei de la PSG nu vor mai avea altă opțiune.
Cei de la PSG sunt gata să-i dubleze salariul actual lui Mbappe iar noul contract să se întindă până în 2025. În prezent, Mbappe câștigă 17.5 milioane de euro pe an.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo