PSG este dispusă să facă orice pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe și în sezoanele următoare. "Îl îmbracă în aur" scriu cei de la Le 10 Sport despre oferta pregătită de PSG pentru un nou contract.
Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, are o singură misiunea în această perioadă: să-i aducă pe Mbappe și reprezentații acestuia la masa negocierilor. Atacantul de 21 de ani mai are contract până în 2022 cu PSG.

Neymar, sacrificat?

Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 13 MINUTE
Oficialii de pe Parc des Princes se gândesc chiar la varianta de a-i permite lui Neymar să se întoarcă la Barcelona în vara următoare. O asemenea mutare ar risipi orice presiune de ordin financiar iar PSG ar putea să-i ofere un contract uriaș lui Mbappe.
Dacă în ceea ce îl privește pe Neymar există disponibilitate pentru negocieri, cei de la PSG nu vor sub nicio formă să renunțe la Mbappe. Însă, dacă acesta va continua să refuze să își prelungească înțelegerea actuală, cei de la PSG nu vor mai avea altă opțiune.
Cei de la PSG sunt gata să-i dubleze salariul actual lui Mbappe iar noul contract să se întindă până în 2025. În prezent, Mbappe câștigă 17.5 milioane de euro pe an.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
17/09/2021 LA 09:00
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30