Ajuns pe banca de rezerve la Genoa după ce aceștia l-au adus pe Matia Perin de la Juventus, Ionuț Radu are multe variante pentru a-și continua cariera. Una dintre acestea este chiar Arsenal! FC Inter News anunță că echipa lui Mikel Arteta a pus ochii pe portarul român și i-a contactat pe cei de la Inter Milano, club de care aparține Radu.
Mai mult, cei de la Arsenal îl vor definitiv pe Radu pentru ca acesta să intre în competiție cu Bernd Leno. Însă cei de la Inter Milano au respins direct oferta. Același lucru s-a întâmplat și cu cei de la Nice care s-au interesat de Ionuț Radu.
Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei | FC Inter News
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42

Alte 2 cluburi îl vor

Arsenal nu este singura variantă pentru Radu, alte două cluburi din Serie A fiind interesate de portarul român. Fiorentina și Torino îl vor de asemenea definitiv, însă Inter nu ia în calcul decât varianta împrumutului.
În condițiile în care antrenorul celor de la Genoa a declarat public că Perin va fi titular în retur, cei de la Inter doresc să-l trimită la alt club pe Radu până în vară.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24