Fotbal
Transfers

Ionuț Radu, pe lista celor de la Arsenal! Arteta vrea să-l ia pe român de la Inter, italienii refuză

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrei Radu vrea să devină unul dintre cei mai buni portari din lume

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
14/01/2020 la 14:03

Fostul căpitan al naționalei României de tineret, Andrei Ionuț Radu, este curtat de 3 cluburi însă Inter se ține tare pe poziții.

Ajuns pe banca de rezerve la Genoa după ce aceștia l-au adus pe Matia Perin de la Juventus, Ionuț Radu are multe variante pentru a-și continua cariera. Una dintre acestea este chiar Arsenal! FC Inter News anunță că echipa lui Mikel Arteta a pus ochii pe portarul român și i-a contactat pe cei de la Inter Milano, club de care aparține Radu.

Mai mult, cei de la Arsenal îl vor definitiv pe Radu pentru ca acesta să intre în competiție cu Bernd Leno. Însă cei de la Inter Milano au respins direct oferta. Același lucru s-a întâmplat și cu cei de la Nice care s-au interesat de Ionuț Radu.

The Emirates FA Cup

Arteta face revoluție în lotul lui Arsenal! 5 jucători pleacă pentru transferuri de TOP 4

02/08/2020 LA 11:40
Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei | FC Inter News

Alte 2 cluburi îl vor

Arsenal nu este singura variantă pentru Radu, alte două cluburi din Serie A fiind interesate de portarul român. Fiorentina și Torino îl vor de asemenea definitiv, însă Inter nu ia în calcul decât varianta împrumutului.

În condițiile în care antrenorul celor de la Genoa a declarat public că Perin va fi titular în retur, cei de la Inter doresc să-l trimită la alt club pe Radu până în vară.

Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

The Emirates FA Cup

Mesajul lui Mikel Arteta pentru Guardiola, după ce a câștigat Cupa Angliei

02/08/2020 LA 05:42
Premier League

Povestea lui Emiliano Martinez, eroul din poarta lui Arsenal care va fi titular în finala FA Cup

31/07/2020 LA 09:46
Subiecte asemănătoare
FotbalTransfersArsenalJuventusMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol