Getty Images

Ionuț Radu, pe lista celor de la Arsenal! Arteta vrea să-l ia pe român de la Inter, italienii refuză

Ionuț Radu, pe lista celor de la Arsenal! Arteta vrea să-l ia pe român de la Inter, italienii refuză

14/01/2020 la 15:03

Fostul căpitan al naționalei României de tineret, Andrei Ionuț Radu, este curtat de 3 cluburi însă Inter se ține tare pe poziții.

Mai mult, cei de la Arsenal îl vor definitiv pe Radu pentru ca acesta să intre în competiție cu Bernd Leno. Însă cei de la Inter Milano au respins direct oferta. Același lucru s-a întâmplat și cu cei de la Nice care s-au interesat de Ionuț Radu.

" Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei | FC Inter News"

Alte 2 cluburi îl vor

Arsenal nu este singura variantă pentru Radu, alte două cluburi din Serie A fiind interesate de portarul român. Fiorentina și Torino îl vor de asemenea definitiv, însă Inter nu ia în calcul decât varianta împrumutului.

În condițiile în care antrenorul celor de la Genoa a declarat public că Perin va fi titular în retur, cei de la Inter doresc să-l trimită la alt club pe Radu până în vară.

live transfers

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.