Jadon Sancho este gata să plece de la Borussia Dortmund, anunță presa din Germania, iar liderul din Premier League, Liverpool, este ultimul nume de pe lista doritorilor. Real Madrid, Manchester United, PSG sau Barcelona sunt alte cluburi interesate de Sancho.
Conform jurnaliștilor germani, Dormund este dispusă să renunțe la Sancho în vara viitoare pentru o sumă de aproximativ 100 de milioane de lire sterline. Cei de la Dortmund deja au început căutările pentru un înlocuitor.

Situație dificilă la Dortmund

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Jadon Sancho a ajuns în 2017 la Dortmund de la Manchester City, acolo unde nu a primit șanse de a intra în prima echipă. Englezul de 19 ani a impresionat în Bundesliga, reușind 12 goluri în stagiunea precedentă în 26 de apariții.
Sancho a semnat un nou contract în luna august cu Dortmund, însă ultimele partide au reprezentat dezamăgiri pentru tânărul englez. Mai întâi a fost amendat și lăsat în afara lotului pentru partida cu Monchengladbach deoarece a venit târziu după convocarea la națională. A fost forțat să se antreneze singur și a fost admonestat de directorul sportiv, Michael Zorc.
La derby-ul cu Bayern din weekend, Sancho a fost înlocuit după doar 36 de minute, iar antrenorul Lucien Favre a admis după partidă că nu a fost vorba despre o accidentare: "Nu a fost lovit, s-a antrenat ieri. A trebuit să mă bazez pe ceea ce vedeam și, să fiu sincer, nu era suficient de bun" a spus Favre.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51