Adus în 2018 de Leicester City de la Norwich, James Maddison este unul dintre cei mai curtați mijlocași ofensivi din Premier League. Jucătorul de 22 de ani a impresionat în sezonul de debut în prima liga engleză, fiind unul dintre cei mai buni creatori de ocazii din cele mai tari campionate din Europa, cu o medie de 3.2 șanse create pe meci.
Leicester a cheltuit 20 de milioane de lire pentru internaționalul englez și poate primi o sumă de 4 ori mai mare în vara viitoare. Cele mai tari cluburi din Premier League îl vor pe Maddison. Una dintre destinațiile posibile este Tottenham, cea care îl dorește în locul lui Christian Eriksen.
Maddison a început excelent și actuala stagiune, reușind 2 goluri și 2 pase de gol în primele etape. Ultima reușită a venit chiar în poarta lui Tottenham, fiind golul victoriei cu 2-1 din etapa a 6-a din Premier League, meci transmis în direct de Eurosport.
Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58

Înlocuitorul lui Eriksen

Danezul Eriksen mai are contract cu Tottenham până vara viitoare și poate să plece gratis de la Tottenham. Fost jucător la Leeds United sau Coventry City, Noel Whelan este convins că Maddison îi poate lua locul lui Eriksen la Spurs.
”James Maddison este suficient de bun pentru a-l înlocui pe Eriksen, absolut. L-am văzut când și-a făcut un nume mai întâi la Coventry și apoi la Norwich și este un jucător grozav. Face parte acum din echipa Angliei și este vizibil motivul - are o tehnică excelentă, gândire rapidă pe teren, pasează extraordinar și rănește adversarii cu creativitatea sa.
Este un talent real și ar fi perfect ca înlocuitor al lui Eriksen. Problema celor de la Tottenham este că va fi o competiție mare pentru semnătura lui. Cu siguranță Liverpool, Manchester City, toate echipele mari îl vor vrea” a spus Whelan pentru Football Insider.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 16-a din Premier League
13/12/2021 LA 16:22
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 07:41