Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

James Maddison, noua senzație din Premier League: ”Poate ajunge la Liverpool sau Tottenham”

Sebastian Ujica

Actualizat 07/10/2019 la 11:21 GMT+3

Tottenham este ultima echipa interesată de James Maddison. Vicecampioana Europei îl vrea în locul lui Christian Eriksen.

maddison

Credit imagine: Getty Images

Adus în 2018 de Leicester City de la Norwich, James Maddison este unul dintre cei mai curtați mijlocași ofensivi din Premier League. Jucătorul de 22 de ani a impresionat în sezonul de debut în prima liga engleză, fiind unul dintre cei mai buni creatori de ocazii din cele mai tari campionate din Europa, cu o medie de 3.2 șanse create pe meci.
Leicester a cheltuit 20 de milioane de lire pentru internaționalul englez și poate primi o sumă de 4 ori mai mare în vara viitoare. Cele mai tari cluburi din Premier League îl vor pe Maddison. Una dintre destinațiile posibile este Tottenham, cea care îl dorește în locul lui Christian Eriksen.
Maddison a început excelent și actuala stagiune, reușind 2 goluri și 2 pase de gol în primele etape. Ultima reușită a venit chiar în poarta lui Tottenham, fiind golul victoriei cu 2-1 din etapa a 6-a din Premier League, meci transmis în direct de Eurosport.

Înlocuitorul lui Eriksen

Danezul Eriksen mai are contract cu Tottenham până vara viitoare și poate să plece gratis de la Tottenham. Fost jucător la Leeds United sau Coventry City, Noel Whelan este convins că Maddison îi poate lua locul lui Eriksen la Spurs.
”James Maddison este suficient de bun pentru a-l înlocui pe Eriksen, absolut. L-am văzut când și-a făcut un nume mai întâi la Coventry și apoi la Norwich și este un jucător grozav. Face parte acum din echipa Angliei și este vizibil motivul - are o tehnică excelentă, gândire rapidă pe teren, pasează extraordinar și rănește adversarii cu creativitatea sa.
Este un talent real și ar fi perfect ca înlocuitor al lui Eriksen. Problema celor de la Tottenham este că va fi o competiție mare pentru semnătura lui. Cu siguranță Liverpool, Manchester City, toate echipele mari îl vor vrea” a spus Whelan pentru Football Insider.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo