Transferul lui James Maddison de la Leicester City poate să fie unul dintre cele mai costisitoare din vara anului 2020. Mijlocașul englez de 22 de ani are un început de sezon excelent la Leicester și a atras atenția unor cluburi importante precum Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Manchester United sau Tottenham.
Conștienți că Maddison va fi curtat intens în următorul sezon, cei de la Leicester sunt gata să-i ofere un nou contract, conform celor de la The Athletic. Maddison ar urma să semneze o noua înțelegere cu un salariu mult îmbunătățit după evoluțiile din 2019.

Maddison semnează cu Leicester, dar poate pleca vara viitoare

Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58
Manchester United este echipa care și-l dorește cel mai mult pe Maddison în acest moment, fiind jucătorul în jurul căruia se dorește reconstrucția echipei. Mijlocașul este principala țintă pentru Ole Gunnar Solskjaer, următorul tânăr jucător pe care și-l dorește după ce i-a adus în vară pe Daniel James și Aaron Wan-Bissaka, pe lângă transferul fundașului Harry Maguire (26 de ani).
Leicester încearcă să intre în top 4 în acest sezon și să ajungă în sezonul următor de UEFA Champions League. Un nou contract pentru Maddison, speră cei de la Leicester, ar însemna păstrarea jucătorului în cazul în care obiectivul este realizat. În cazul ratării top 4, cei de la Leicester ar urma să primească o sumă importantă de bani pentru un jucător cu contract pe termen lung. Conform The Athletic, Maddison este fericit la Leicester, însă își dorește să joace în UEFA Champions League în sezonul viitor.
Leicester i-a vândut în ultimii ani pe sume importante pe N'Golo Kante, Riyad Mahrez sau Harry Maguire.

Premier League se vede în exclusivitate în România pe Eurosport 1!

Premier League
Guardiola, impresionat de Arsenal: "Felicitări, au fost mai buni decât noi azi"
01/01/2022 LA 16:06
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 16-a din Premier League
13/12/2021 LA 16:22