Jose Mourinho a anunțat că Tottenham îl va cumpăra definitiv pe Giovani Lo Celso, jucător care a fost împrumutat pentru acest sezon de Spurs. Tottenham poate să plătească în această iarnă 27 de milioane de lire pentru transferul definitiv al lui Lo Celso, sau o sumă mai mare, de 34 de milioane de lire, în vară.
Lo Celso a fost titular în partida cu Southampton din Cupa Angliei, scor 1-1, și a avut un gol anulat, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Tottenham. El nu a jucat foarte mult în prima parte a sezonului, însă a început să joace din ce în ce mai mult după venirea lui Jose Mourinho.
El face ca decizia clubului de a activa clauza să fie una ușoară. A avut o evoluție incredibilă de când am venit. Abia juca un meci la început, cred că a intrat cu Steaua Roșie Belgrad, a fost dificil în primele săptămâni. Dar a înțeles ceea ce îmi doream. Învață bine, e un băiat bun. El singur determină decizia clubului de a acitva clauza. E normal, o merită
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
IERI LA 15:23
Tottenham l-a adus în această iarnă pe Gedson Fernandes de la Benfica tot sub formă de împrumut. În schimb, Spurs îl va pierde pe Christian Eriksen, cel care este aproape să semneze cu Inter Milano.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25