Finalista din sezonul trecut al UEFA Champions League, Tottenham, a încasat 30 de goluri în 21 de partide în acest sezon de Premier League iar Jose Mourinho este hotărât să întărească defensiva. Primul post pe care dorește un jucător este cel de fundaș dreapta.
Ținta lui Jose Mourinho este Ricardo Pereira, cel care a impresionat în acest sezon pentru Leicester, echipă cu care se află pe locul 2 în Premier League. Pereira joacă la Leicester din 2016, când a fost cumpărat cu 22 de milioane de lire de la FC Porto.
Fundașul dreapta de 26 de ani este urmărit de mai multe cluburi precum Manchester United, Barcelona și Paris Saint-Germain. Tottenham este dispusă să plătească 30 de milioane de lire în schimbul jucătorului.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 4 ORE
Totuși, șansele ca Pereira să fie transferat în această iarnă sunt destul de mici, Brendan Rodgers declarând că nu va permite vreunui jucător să plece în această pauză competițională.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Șeicii de la PSG se vor înfuria! Pe cine vede Pochettino favorită la câștigarea Champions League
IERI LA 14:01
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56