Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho vrea să-l transfere pe Ricardo Pereira de la Leicester

Sebastian Ujica

Publicat 02/01/2020 la 20:08 GMT+2

Tottenham a avut multe probleme în apărare în acest sezon, și pe vremea lui Mauricio Pochettino, și după venirea lui Jose Mourinho.

Pereira Leicester

Credit imagine: Getty Images

Finalista din sezonul trecut al UEFA Champions League, Tottenham, a încasat 30 de goluri în 21 de partide în acest sezon de Premier League iar Jose Mourinho este hotărât să întărească defensiva. Primul post pe care dorește un jucător este cel de fundaș dreapta.
Ținta lui Jose Mourinho este Ricardo Pereira, cel care a impresionat în acest sezon pentru Leicester, echipă cu care se află pe locul 2 în Premier League. Pereira joacă la Leicester din 2016, când a fost cumpărat cu 22 de milioane de lire de la FC Porto.
Fundașul dreapta de 26 de ani este urmărit de mai multe cluburi precum Manchester United, Barcelona și Paris Saint-Germain. Tottenham este dispusă să plătească 30 de milioane de lire în schimbul jucătorului.
Totuși, șansele ca Pereira să fie transferat în această iarnă sunt destul de mici, Brendan Rodgers declarând că nu va permite vreunui jucător să plece în această pauză competițională.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo